Live cooking wild proeverij 2023
Op 4 november organiseert Woodies eten en drinken een Wildproeverij op onze locatie. Reserveren kan via onderstaande button.
Voorgerechten
Carpaccio van hert met stroop van aceto balsamico, pittige oude geitenkaas, ingelegde vijgen en een salade van wilde spinazie
Op de huid gebakken duivenborst met spitskool, pure chocolade en gekonfijte Granny Smith
Witlof salade met bowland kaas, geroosterde pompoen, cashewnoten, rucola en een frisse dressing van granaatappel
Pastrami van gans met piccalilly, Amsterdamse ui, kwartelei en ingelegde puntpaprika
Coppa van wildzwijn met bloedsinasappel, geroosterde winterpeen en roggebrood kruim
Rosé gebakken eend met geroosterde venkel en een dressing van grapefruit
Soepen
Wildbouillon met julienne van fijne groenten, bosui en uitgebakken wildzwijn spekjes
Uiensoep met Madeira, zuurdesem crouton en oude kaas
Hoofdgerechten
Roodpootpatrijs met veenbessenmosterdjus
Burgertje van wild met kweepeer, gruyère en gekonfijte rode ui
Hazenpeper, afgemaakt met zilveruien, wortel en champignons
Wildzwijn wangetjes in een saus van appelstroop, ontbijtkoek en pruimen
Live gebakken wildzwijn medaillons in een saus van rode port en truffel
Rolleaux van parelhoen, gevuld met een kruidige roomkaas omwikkeld met zolderspek
Live gebakken hertenbiefstukjes met bospaddenstoelen en zwarte knoflookboter
Bijgerechten
Puree van spruiten, oude kaas en spekjes
Gratin van pastinaak
Huisgemaakte rode kool
Gepofte zoete aardappel
In ganzenvet gegaarde zuurkool
Quiche van winterse groenten gegratineerd met notenkaas en vadouvan