Ga naar de inhoud

Frans buffet

Bij het Franse buffet is er veelvuldig gebruik gemaakt van ingredienten vanuit de Franse keuken. Kip in rode wijnsaus, Franse uiensoep, Boeuff Bourguignon en Franse kaasjes zijn gerechten die je onder andere kunt proeven. 

Het Franse buffet bevat:

  • Bonbon van gerookte zalm en makreelmousse
  • Stapelaartje van Franse kaas
  • Rolletje van boerenbeenham gevuld met een zoete gelei
  • Salade Nicoise (tonijn, haricots verts en eieren)
  • Diverse soorten brood met kruidenboter en tapenade
  • Franse uiensoep met een vleugje tijm
  • Boeuff Bourguignon (goed gevulde stoofschotel met ui, paprika en champignons)
  • Potje van vis in een romige kruidensaus
  • Varkenshaas in een saus van roquefort
  • Coq au vin (kip in rode wijnsaus)
  • Aardappelgratin overgoten met oude kaas
  • Ratatouille van seizoensgroenten
Offerte aanvragen

Eigenschappen

  • Franse kaas
  • Salade Nicoise
  • Boeuff Bourguignon
  • Coq au vin
  • Minimaal 20 personen
  • Maximaal 500 personen
  • Tijdsduur: 2 uur
  • €27,50 p.p.
Frans Buffet

Een greep uit de ervaringen

van onze gasten

Offerte aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en vraag een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Gewenste starttijd
:
Adres
Tijd
: