Ga naar de inhoud

Alle faciliteiten aanwezig voor grootschalige bedrijfsevenementen

Op onze eigen outdoorlocatie zijn alle faciliteiten aanwezig voor (grootschalige) bedrijfsevenementen. Op het 12 hectaren grootte terrein vind je overnachtingslocaties, activiteitenterreinen én horeca waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn.
Onze dag evenementen verschillen van laagdrempelige collega én gezin programma’s tot aan actieve sportdagen.

Wil jij graag geadviseerd worden over een passend programma voor jouw bedrijf? Neem dan contact op

Neem contact op

Ervaringen

Van anderen

Onze klanten

Graafschap college
Kaemingk
Lindus
Bochane
Rensa
Eiffel
life & mobility
decathlon
Coffee fresh
Friesland campina
Mainfreight
Waterschap
Sensire
Slingeland
Ten brinke
royal

De leukste bedrijfsevenementen

Boek je bij Markant Outdoorcentrum.

bedrijfsdag bij Markant

Familiedag met jouw bedrijf

Veel bedrijven organiseren jaarlijks een bedrijfsuitje omdat gezamenlijk ontspannen en plezier maken essentieel is. Maar steeds vaker wordt de familie van de werknemer ook uitgenodigd, niet alleen het personeel. Dat een werknemer elke dag 100% geeft en plezier in zijn werk heeft, is immers ook te danken aan zijn of haar thuisbasis. Daarom wil jij als werkgever al deze mensen een prachtige en gezellige dag bieden!

Alles op één locatie in festivalsfeer

Vanwege het grote aantal genodigden, met een breed scala aan leeftijden en interesses, is het belangrijk dat er voor iedereen voldoende vermaak en lekkernijen zijn. Op ons ruime terrein kunnen we een festivalsfeer creëren waar gasten onder begeleiding van professionele instructeurs aan diverse outdooractiviteiten kunnen deelnemen. Denk aan klimmen, survivallen, tokkelen, boogschieten, mountainbiken en teamspellen, maar ook aan wateractiviteiten zoals vlotvaren, kanoën en suppen.

Voor de allerkleinsten kunnen er uiteraard diverse springkussens worden opgezet. Het eten wordt aangeboden vanuit verschillende foodtrucks en punten. Zo wordt de friet bijvoorbeeld geserveerd vanuit een ouderwetse schoolbus en komen de verse pizza’s uit een authentieke Italiaanse steenoven!

Fit en gezond samen met collega’s

Samen sporten met collega’s is natuurlijk veel gezelliger dan alleen in de sportschool! Daarom kun je bij ons ook een sportdag voor het hele bedrijf organiseren. In verschillende teams strijd je bij diverse sport- en spelonderdelen om de eerste plaats. De spellen en het eten kunnen volledig in overleg worden samengesteld, waarbij het thema ‘gezond’ centraal kan staan. Er kunnen bijvoorbeeld waterbuffetten met diverse fruitwaters worden aangeboden, en het assortiment aan gezonde snacks is uitgebreid. Een hamburger als afsluiter? Dat is natuurlijk ook mogelijk!

Bedrijfsevent op maat

Een gezellig bedrijfsevenement, -festival of -sportdag wordt vooral georganiseerd om de onderlinge band te versterken. Op zo’n dag staat gezelligheid voorop en moet iedereen blij en tevreden naar huis gaan. Het is ook belangrijk om samen trots te zijn, trots op het behoren tot zo’n mooi en prettig bedrijf. Daarom is het mooi als het logo of de naam van het bedrijf letterlijk zichtbaar is op deze dag. We kunnen diverse banners ophangen, vlaggen maken en denken graag mee over hoe we jullie bedrijf, missie en visie kunnen integreren in verschillende activiteiten en/of spellen.

Is dit bedrijfsevenement toch iets te grootschalig? Je kunt ook een bedrijfsuitje bij ons boeken. Ook hierbij denken we graag met je mee om een onvergetelijke dag te organiseren.