Ga naar de inhoud

Met jouw collega’s naar Markant

Een bedrijfsuitje is een mooie manier om even de werkomgeving te ontvluchten en elkaar op een andere manier te leren kennen. Kom gezellig naar Markant Outdoorcentrum, gelegen in het recreatiegebied Stroombroek. Want voor ieder groepje collega’s, team of afdeling hebben wij wel een leuk, origineel en inspirerend  programma. Maak jij er een complete dag van? Sluit het bedrijfs- of teamuitstapje gezellig af met lekker eten en drinken in ons sfeervolle restaurant. Kortom een bedrijfsuitje in Gelderland, doe je bij Markant Outdoorcentrum!

Neem contact op

€ 17.50 Kanotochten op de rivier Prijs op aanvraag Sportdag € 29.50 180 seconds € 34.50 Clinic Mountainbiken € 12.00 GPS Codekraker € 21.95 Outdoorclinics € 22.00 Outdoor Activiteiten € 35.50 Outdoor Challenge € 37.00 Build Your Team € 33.50 Boer Zoekt Koe! € 27.00 Mountainbike Verhuur € 35.00 Achterhoekse bedrieger € 37.00 Achterhoekse Highland Games € 25.00 Archery Tag € 35.00 Bitcoin Baron € 15.50 Step Puzzeltocht € 30.00 Ies kolde training € 37.00 Funny Teamgames € 39.95 Expeditie Robinson € 29.50 De Alleskunner

Ervaringen

Van onze klanten

Onze klanten

Ten brinke
royal
Mainfreight
Graafschap college
Sensire
Lindus
Rensa
Slingeland
Waterschap
Bochane
Brekr
Coffee fresh
Eiffel
Friesland campina
decathlon
Kaemingk
life & mobility

De leukste bedrijfsuitjes

Op één locatie

Een bedrijfsuitje voor onvergetelijke herinneringen

Op zoek naar het ideale bedrijfsuitje dat de dagelijkse werkroutine doorbreekt, de teamgeest versterkt én zorgt voor onvergetelijke herinneringen? Wij bieden een breed aanbod aan originele en inspirerende activiteiten en arrangementen voor elk team of afdeling. Of je nu streeft naar een dag vol avontuur of een ontspannen samenzijn met collega’s, bij Markant creëer je een ervaring die helemaal past bij de wensen van jouw team. Sluit de dag af met een heerlijke maaltijd in ons sfeervolle restaurant, en maak van jullie bedrijfsuitje een compleet verzorgde dag uit!

Vraag naar de mogelijkheden

Een breed scala aan activiteiten

Markant Outdoorcentrum blinkt uit in het aanbieden van een gevarieerd aanbod aan activiteiten. Of je nu op zoek bent naar teambuilding, avontuur of ontspanning, we hebben voor elk wat wils:

Archery Tag: Beleef de spanning van een kruising tussen trefbal en paintball, maar dan met pijl en boog.
Expeditie robinson: Wordt als team uitgedaagd voor expeditie Robinson gerelateerde activiteiten. Perfect voor het versterken van de teamdynamiek, leiderschapsvaardigheden
GPS Codekraker: Werk samen om met behulp van GPS een puzzel op te lossen en de code te kraken.
Kanotochten op de Oude IJssel: Geniet van een prachtige tocht over het water en ontdek de natuurlijke schoonheid van de omgeving.
Step Puzzeltocht: Verken het Montferland met een actieve puzzeltocht die je meeneemt door het schilderachtige landschap.
Funny Team Games: Deze luchtige en leuke teamspellen zijn ontworpen om de teamgeest en het plezier onder collega’s te verhogen.
Bootcamp: Daag jezelf en je collega’s uit met een training in de natuur, waarbij plezier en hard werken hand in hand gaan.
Outdoor Clinics: Kies uit een divers aanbod van clinics zoals handboogschieten, klimmen of bamboestiek voor een unieke ervaring.

Personaliseer je bedrijfsuitje

Voor degenen die een op maat gemaakt programma wensen, biedt Markant de mogelijkheid om je eigen bedrijfsuitje samen te stellen. Bepaal zelf de duur, het aantal activiteiten, en kies uit een breed scala aan opties om een dag te creëren die naadloos aansluit bij de interesses en voorkeuren van je team:

  • Vlotbouwen en varen
  • Handboogschieten
  • Canoe games
  • Mountainbike trail
  • Klimmen
  • Survivalronde
  • Tokkelen
  • Teamgames
  • Bamboestiek

Lekker eten en drinken hoort ook bij een bedrijfsdag

Naast de opwinding van de activiteiten, bieden we de mogelijkheid om het bedrijfsuitje af te sluiten met een heerlijk diner in ons Restaurant Woodies. Van eenvoudige snacks tot uitgebreide buffetten en live cooking, ons restaurant biedt de perfecte afsluiting van een onvergetelijke dag, waarbij collega’s in een ontspannen setting nog kunnen nagenieten van de avonturen die ze samen hebben beleefd.

Ondersteuning bij organisatie

Het organiseren van een bedrijfsuitje kan een uitdaging zijn. Of je nu hulp nodig hebt bij het kiezen van activiteiten, het samenstellen van een programma op maat, of als je specifieke vragen hebt over onze arrangementen, ons team staat klaar om je bij elke stap te ondersteunen. Stuur een e-mail naar info@markant-outdoorcentrum.nl of bel ons op 0314-335-449 voor meer informatie.

Een actief uitje in de natuur

Gelegen in de idyllische omgeving van Montferland in Gelderland, biedt Markant Outdoorcentrum het perfecte decor voor zowel sportieve als ontspannende bedrijfsuitjes. Het centrum zelf, gelegen in het dorpje Braamt, is omgeven door heuvels, bossen, en waterpartijen, waardoor het de ideale locatie is voor een breed scala aan buitensportactiviteiten. Of je nu op zoek bent naar spanning en avontuur in de natuur of een dag vol teambuilding activiteiten, Markant biedt het allemaal.

Teambuilding en overnachting

Voor bedrijven die op zoek zijn naar een uitgebreidere ervaring, bieden wij ook de mogelijkheid tot overnachting. Ons teambuilding weekend is de perfecte manier om de banden binnen het team te versterken, met een programma vol activiteiten, heerlijk eten en de gelegenheid om samen te overnachten in de prachtige omgeving van Gelderland.