Ga naar de inhoud
3.5 uur
18 - 25
Zomertijd
€ 35.50

Outdoor Challenge

Een van onze klassiekers is de Outdoor Challenge. Verleg grenzen en zet tegelijk de beste score neer in drie uitdagende outdoor activiteiten naar keuze. De activiteiten zijn eenvoudig aan te passen zodat iedere groep deze uitdaging kan aangaan.

Offerte aanvragen

Eigenschappen

  • Minimaal 15 personen
  • Maximaal 250 personen
  • Tijdsduur: 3,5 uur
  • 3 (keuze) outdoor activiteiten
  • prijs voor het winnende team

Strijd in teams tijdens de drie uitdagende outdoor activiteiten

Activiteiten

Stel hier je eigen outdoorprogramma samen waarbij ieder programmaonderdeel 1 uur duurt (excl pauze). Alle activiteiten zijn inclusief instructeur en het aantal instructeurs hangt af van de groepsgrootte.

Kies jij voor klimmen of mountainbiken als onderdeel van dit 3, 5 uur durende outdoorprogramma? Dan rekenen wij € 4,50 p.p boven op de arrangementsprijs. Voor deze twee outdoor onderdelen hebben wij namelijk en hogere instructeursinzet nodig. 

– Vlottenbouwen en -varen
– Canoe Games
– Handboogschieten
– Survivalronde
– Teamgames
– Mountainbike trail ( + €4,50 p.p)
– Tokkelen
– Klimmen (+ €4,50 p.p)

Ontvangst van de groep

De groep zal worden ontvangen in restaurant Woodies! gelegen op het middenterrein in de boomgaard van Markant Outdoorcentrum. Bij het arrangement is een kopje koffie of thee bij ontvangst inbegrepen. Zodra iedereen aanwezig is zal onze instructeur de groep op een ludieke wijze indelen in diverse teams en het arrangement introduceren. Na de uitleg kan de strijd beginnen.

Outdoor Challenge

Met de Outdoor Challenge strijd je in teams tegen elkaar op drie outdoor onderdelen naar keuze. De aangeboden activiteiten zullen aangepast worden aan de mogelijkheden van de groep. Kortom iedereen kan deelnemen aan deze spannende, gezellige en vooral leuke activiteiten. Onze instructeurs zorgen voor de deskundige en vooral enthousiaste begeleiding tijdens de activiteiten.

Welk team heeft de meeste ‘outdoor survival’ skills?

Offerte aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en vraag een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Gewenste starttijd
:
Adres
Tijd
: