Skip to content

Het team van Markant Outdoorcentrum

 

Markant Outdoorcentrum is “mensenwerk”! Wij werken met een enthousiast team van instructeurs die de belangrijkste taak hebben in de uitvoering van de programma’s. Op kantoor werken wij met een bevlogen team voor een goed lopende organisatie. En voor onderhoud & beheer van het 12 ha terrein en alle (outdoor)materialen hebben wij een professionele aanpak. In restaurant Woodies zijn horecaprofessionals aan het werk waarmee onze organisatie compleet is.

Wij stellen ons graag aan jou voor.

Downloaden Pijl Omlaag - Gratis vectorafbeelding op Pixabay - Pixabay

Michiel Pöpping

Directeur

Het is een voorrecht om als ondernemer de exploitatie van ons geweldig mooie terrein in al haar mogelijkheden te benutten, organiseren, sturen en te leiden in een enerverende en sterk veranderende sector.

Biko bedrijfshond

Terreinbewaker en mascotte

6 september 2017

Als je rondloopt op het terrein of binnenkomt op kantoor dan kan het zijn dat ik je benader. Ik vind het leuk om achter praktisch alles aan te rennen en schroom niet om dit met veel kabaal aan je te vragen. Wil je niet met mij spelen vraag ik het gerust nog vier keer.
Kom niet ongevraagd buiten kantooruren in de woning, want ik ben echt heel waaks!

Cecilia de Vries

Directeur/Sales

cecilia@markant-outdoorcentrum.nl

Een zo passend mogelijk programma maken op basis van de wensen van de opdrachtgever is voor mij een sport. Waar maken wat ik beloof vind ik belangrijk.

Lukas De Graaf

Sales-en Eventmanager

Invulling geven aan de mogelijkheden en kansen die Markant te bieden heeft is waar ik energie van krijg. Daarbij gebruik ik mijn creativiteit om samen met de opdrachtgever tot een passend concept te komen. Elk evenement of feest is weer anders en juist die diversiteit maakt het werken bij Markant zo interessant en leuk.

Liz Winters

Sales-& Eventmanager

Met veel passie en enthousiasme voor de evenementenwereld zorg ik met de perfecte voorbereidingen voor alle evenementen, uitjes en zomerkampen dat de beleving bij onze gasten keer op keer optimaal is!

Miranda Oudendijk

Instructeur

Ik vind het heerlijk om met verschillende groepen te werken. Mijn doel is bereikt wanneer iedereen een onvergetelijke dag heeft en er nog vaak aan terug denkt.

Romy van der Linde

instructeur

Hoe fijn is het dat je van buitenspelen je werk hebt kunnen maken! De meeste energie krijg ik van een grote glimlach op ieders gezicht. Wanneer dat is gelukt is mijn dag compleet.

Darron Nas

Groen onderhoud

Buiten zijn is al top, en om dan ook nog het terrein en de activiteiten in een goede staat te houden is mijn doel

Michel van Uhm

Hoofdinstructeur

Zelf vind ik het heerlijk om buiten actief bezig te zijn. In mijn enthousiasme deel ik deze passie graag met de bezoekers van Markant: “zij een fantastische dag, dan ik ook!”

Taco Anneveldt

Instructeur

Door mijn voorliefde in extreme sporten en ervaring in de urban sports ben ik altijd opzoek naar de grenzen. Het maximale uit jezelf halen en terugkijken op een leuke dag is elke dag weer mijn doel!

Ruben Valkenburgh

instructeur

Het leukste aan Markant vind ik natuurlijk het draaien van groepen. Doormiddel van de activiteiten en mijn passie voor de buitensport maken wij er samen een topdag van! Wanneer ik een glimlach zie is mijn dag geslaagd!

Wychart Huizing

Instructeur / Groen onderhoud

Naast begeleiden van groepen zorg ik voor het terrein en de materialen die nodig zijn voor de activiteiten en de veiligheid. Mijn doel is om deze in optimale conditie te houden zodat iedere groep een topdag heeft.

Rob Giesen

Instructeur

Als instructeur gebuik ik het motto “use it or lose it, keep moving”. Werken op Markant’s veelzijdige locatie is top. Hier haal je het beste in mensen naar boven.

Ewout Tamminga

Instructeur

Ik vind het heerlijk om buiten actief bezig te zijn. Wanneer ik dan ook nog eens mensen iets kan leren en kan vermaken ben ik een tevreden mens.

Tjeerd Verveda

Instructeur

Buiten bezig zijn vind ik heerlijk, en dan vooral de ruige en uitdagende onderdelen. Een leuke dag voor klanten bezorgen door mijn passie te delen vind ik om van te genieten.

Koen Meulenveld

Instructeur

Het weer heb ik niet in de hand, maar dat weerhoudt mij niet de mensen een mooie dag te bezorgen met de vele activiteiten die Markant te bieden heeft!

Mark Groeneweg

Instructeur

Plezier in bewegen dat wil ik laten beleven.

Gerbrand Altena

Instructeur

Mijn dag kan niet meer stuk als ik mensen bij Markant een buitenbelevenis laat ervaren waardoor ze een glimlach krijgen.

Martijn Lasonder

Instructeur

Ik vind het een uitdaging om mijn deelnemers mijn passie voor en het plezier in buitensporten te laten beleven en met name in de survival en touwtechnieken.

Martijn Doornink

Horeca manager Woodies!

Ik ben “bijna” altijd te vinden in restaurant Woodies bij Markant Outdoorcentrum. Mijn voldoening is goed eten voor iedereen en alle groepen groot (500) of klein (10)!

Jaap Groot

Trainer

Ik richt me op verandermanagement en organisatie-ontwikkeling, en op de vraag hoe je dat samen vorm kunt geven in je organisatie. Mijn specialiteit is hieraan vorm te geven op een creatieve wijze in bijvoorbeeld teamtrainingen met buitensportactiviteiten als middel om o.a. samenwerking, communicatie en leiderschap inzichtelijk te maken.

Ivar van Asten

Trainer

Als ondernemerscoach en teamtrainer richt ik me graag op het ontwikkelen van jouw kwaliteiten, zowel individueel als in teamverband. Met ervaringsgericht trainen proberen ik die kwaliteiten zichtbaar en bruikbaar te maken. De locatie bij Markant is ideaal om er een onvergetelijke leerervaring van te maken.

Mijn motto: “Leef je Droom!”

Zoveel te beleven!

Bij Markant Outdoorcentrum maak je de mooiste herinneringen met collega’s, vrienden & familie of klasgenoten!

Een greep uit de ervaringen

van onze gasten

Onze klanten

HAN
Mainfreight
AICS
Slingeland
decathlon
Bochane
Friesland campina
Maris College
Brekr
Graafschap college
Kaemingk
Lindus
Rensa
Eiffel
life & mobility
Coffee fresh
Waterschap
Barlaeus
Sensire
Ten brinke
royal