Ga naar de inhoud

Een schoolreisje organiseer je bij markant Outdoorcentrum

Ben je op zoek naar een leuk en actief schoolreisje? Bij Markant Outdoorcentrum heb je genoeg activiteiten om uit te kiezen. Je kunt ook voor een survivalprogramma gaan waarbij je zelf een combinatie van verschillende activiteiten maakt, zoals vlotbouwen, mountainbiken, teamspellen, tokkelen, handboogschieten, enzovoort. Alle activiteiten die je als schoolreisje kunt boeken, staan hieronder opgesomd. De programma’s die we aanbieden zijn geschikt voor leerlingen van groep 6 tot en met 8.

Vraag informatie aan 

Enkele ervaringen

Van andere scholen

Het leukste schooluitje

in de buitenlucht

Schoolreisje ideeën

Op ons outdoorterrein bieden we veel verschillende activiteiten aan. Hieronder sommen we een aantal ideeën op die enorm leuk zijn voor een schoolreisje.

  • Archery tag (een combinatie van trefbal en paintball, maar dan met pijlen van foam en een boog)
  • Kids code kraker (een spannende GPS-speurtocht met puzzels)
  • Kanospeurtocht (vaar in kano’s een route op het water van Markant en beantwoord vragen op bordjes die je tegenkomt)
  • Survivalprogramma met 2, 3, 4 of 5 spellen (vlotvaren, handboogschieten, kanoën, tokkelen, teamspellen, broodjes bakken)

Onze survivalprogramma’s zijn ook zeer geschikt om in een schoolkamp te verwerken.

Schoolkamp basisonderwijs 

Schoolreisje in Gelderland

Ons outdoorterrein ligt in het Gelderse plaatsje Braamt in omgeving Montferland. Hieronder een lijst met hoe lang het rijden is vanaf een bepaalde stad in Nederland naar ons Outdoorcentrum (Gildeweg 7, Braamt).

  • Vanaf Den Haag: 1:45 uur rijden
  • Vanaf Amsterdam: 1:30 uur rijden
  • Vanaf Utrecht: 1:10 uur rijden
  • Vanaf Nijmegen: 40 minuten rijden
  • Vanaf Arnhem: 30 minuten rijden
  • Vanaf Doetinchem: 10 minuten rijden

Een schoolreisje organiseren bij Markant Ons terrein beslaat een gebied van 12 hectare waar we activiteiten organiseren. We beschikken over een waterplas, bomen, zand, een klimtoren, obstakels, een touwbrug en nog veel meer. Dit is de ideale plek voor een schoolreisje.

Heb je moeite met het organiseren van een schoolreisje of heb je vragen? Neem dan gerust contact op.

Neem contact op

Schoolreisje voor basisscholen

De activiteiten die wij aanbieden variëren qua moeilijkheidsgraad. Zo kunnen Archery Tag en kanovaren voor heel jonge kinderen best lastig zijn, maar de kids code kraker of tokkelen is juist weer ideaal voor deze leeftijdsgroep. Omdat voor elke activiteit enige vaardigheid nodig is, hebben we besloten om alleen groepen vanaf groep 5 aan te nemen. Dus groep 5, groep 6, groep 7 en groep 8 zijn geschikt voor een schoolreisje bij Markant Outdoorcentrum.