Skip to content

Weekendje weg combineren met leuke activiteiten

Wil jij er samen met je familie of vrienden eventjes op uit en samen genieten van een heerlijk weekendje weg in Nederland? Op terrein van Markant Outdoorcentrum hebben we allerlei mogelijkheden beschikbaar die ervoor zorgen dat jullie een weekend zullen beleven die jullie niet snel zullen vergeten. Van gezelligheid en elkaar beter leren kennen tot genieten van de rust en de mooie omgeving verkennen. Alles is mogelijk! Ook is ons terrein de ideale plek om het weekendje weg te combineren met één of meerdere leuke activiteiten.

Wil jij graag geadviseerd worden over een programma voor jouw weekendje weg? Neem dan contact op.

Neem contact op

Weekendjes te combineren met leuke activiteiten

Ons terrein is ideaal voor een weekendje weg, mede dankzij de vele activiteiten die wij bieden. Tijdens vakantieperiodes kun je als individu of in kleine groepen diverse activiteiten boeken bij Avonturen Achterhoek. Denk hierbij aan boogschieten, suppen, klimmen, kanoën, vlotbouwen, diverse speur-/GPS-tochten, waterskiën, mountainbiken en tokkelen. Voor grotere groepen of buiten de vakantieperiodes om bieden we eveneens tal van activiteiten. De mogelijkheden variëren van spannende en uitdagende tot laagdrempelige activiteiten, geschikt voor alle leeftijdsgroepen.

Vriendenweekend, familieweekend of gewoon een weekendje met het gezin

Alle soorten weekendjes weg zijn mogelijk bij Markant Outdoorcentrum. Of je nu met je gezin, de hele familie of een groepje vrienden eropuit wilt in Nederland, alles kan. Voor meer informatie over de mogelijkheden, neem gerust contact met ons op.

Een weekendje weg in een familiehuis of tent

We bieden diverse overnachtingsmogelijkheden. Voor de koudere periodes of bij regen is ons familiehuis, ook wel bekend als groepsaccommodatie, een ideale optie. Dit ronde gebouw op ons terrein kan tot 42 personen herbergen. Het bevat 6 slaapkamers met elk 6 bedden, en er is ruimte voor een extra bed per kamer. Ook beschikt het over een keuken, toiletten, douches en een gemeenschappelijke ruimte. Voor kleinere groepen of gezinnen bieden onze tenten een uitkomst. Op ons terrein vind je diverse velden, zoals het safarikampeerterrein en het groepskampeerterrein, met tenten voor zowel grote als kleine groepen. Kampeerplekken zijn ook te boeken op de website van Avonturencamping Stroombroek.