Ga naar de inhoud
€ 14.00

Groepskampeerterrein

De ideale overnachtingsplek voor grote en kleine groepen in een mooie natuurlijke omgeving. Ideaal te combineren met een actief programma. Je slaapt in 5 tot 8 persoons groepstenten.

Prijzen:
Doordeweeks (maandag 10:00 uur t/m vrijdag 15:00 uur) € 14,00 per persoon per nacht
In het weekend (vrijdag 15:00 uur t/m zondag 15:00 uur)  € 16,50 per persoon per nacht 

Eigen kampeermiddelen? Dat kan zoals eigen tent, caravan of camper.  Kosten bedragen € 24,00  per 2 personen. Kijk ook op onze avonturen camping website voor overnachtingen tijdens meivakantie, hemelvaart,Pinksteren en de zomervakantie.

Wij willen iedere bezoeker die bij ons verblijft een “Markante beleving” geven. Als outdoorbedrijf zijn wij gespecialiseerd in het aanbieden van leuke groepsarrangementen voor elke doelgroep. Wij stellen de voorwaarde dat een overnachting bij Markant Outdoorcentrum altijd samengaat met één of meerdere groepsactiviteit(en).

Overnachtingen zijn normaalgesproken te boeken vanaf twee nachten, één nacht is enkel mogelijk in overleg.

Offerte aanvragen

Eigenschappen

  • Minimaal 15 personen
  • Maximaal 750 personen
  • Zomerperiode
  • Tijdsduur: vanaf 2 nachten

Groepsactiviteiten bij Markant Outdoorcentrum

Het kampeerterrein is een onderdeel van Markant Outdoorcentrum. Markant Outdoorcentrum biedt vele arrangementen aan voor grote en kleine groepen. Voor groepen, die op ons kampeerterrein verblijven, zijn vele combinaties mogelijk. Neem even de tijd om alle mogelijkheden te ontdekken. Wij hebben voor ieder budget en voor iedere groep wel een arrangement. Naast outdooractiviteiten hebben wij ook allerlei andere soorten sportieve programma’s, waar iedereen aan kan deelnemen.

Indien je het op prijs stelt maken wij  graag een passende offerte.

Catering

Wil je wel kamperen met kampvuur maar het eten niet zelf organiseren dan kun je ons restaurant inschakelen. Zij cateren maaltijden, buffetten en barbecues op het kampeerterrein. Vraag naar de mogelijkheden. Een externe cateraar is niet toegestaan op ons terrein.

Offerte aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en vraag een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Gewenste starttijd
:
Adres
Tijd
: