Ga naar de inhoud

Al 30 jaar specialist in het verzorgen van bedrijfsuitjes

Markant Outdoorcentrum is al ruim 30 jaar specialist in het verzorgen van bedrijfsuitjes in Gelderland. Hierbij heeft het een prachtig terrein van 12 hectaren ter beschikking met alle faciliteiten voor een uniek bedrijfsuitje. Hieronder worden verschillende arrangementen omschreven, deze kunnen altijd uitgebreid worden met horeca (een hapje en een drankje)  of een overnachting (in tenten of groepsaccommodatie). Het aantal arrangementen is groot en de keuze kan vaak lastig zijn. Neem bij vragen dan ook gerust contact met ons op zodat we kunnen meedenken voor een passend programma!

Neem contact op

€ 39.95 Expeditie Robinson € 29.50 De Alleskunner € 25.00 Archery Tag € 35.00 Bitcoin Baron € 29.50 180 seconds € 15.50 Step Puzzeltocht € 22.00 Outdoor Activiteiten € 12.00 GPS Tocht Montferland € 37.00 Funny Teamgames € 35.50 Outdoor Challenge € 33.50 Boer Zoekt Koe! € 35.00 Achterhoekse bedrieger € 27.00 Mountainbike Verhuur € 12.00 GPS Codekraker € 37.00 Achterhoekse Highland Games € 21.95 Outdoorclinics € 37.00 Build Your Team € 17.50 Kanotochten op de rivier € 34.50 Clinic Mountainbiken € 30.00 Ies kolde training € 18.00 Bootcamp Step Verhuur Prijs op aanvraag Sportdag Prijs op aanvraag Bedrijfsfamiliedag Prijs op aanvraag Bedrijfsfestival

Ervaringen

Van onze klanten

Onze klanten

Kaemingk
Lindus
Bochane
Rensa
Eiffel
life & mobility
decathlon
Coffee fresh
Friesland campina
Mainfreight
Waterschap
Sensire
Slingeland
Ten brinke
royal

Actief programma?

Een klimtoren, een outdoor parcours, mountainbikes, kano’s, vlotten en nog veel meer. Bij Markant Outdoorcentrum zijn alle faciliteiten aanwezig voor een actief bedrijfsuitje in Gelderland! Bij deze activiteiten wordt onderscheid gemaakt tussen echte outdooractiviteiten en samengestelde thema-arrangementen.

Outdooractiviteiten

Markant heeft zijn roots in de outdoor en dat is nog steeds goed te zien. Markant biedt verschillende arrangementen aan waarbij (een combinatie van) de volgende outdooractiviteiten geboekt kunnen worden:

  • Vlotvaren
  • Archery tag
  • Handboogschieten
  • Klimmen
  • Kanovaren (canoe games)
  • Survival ronde
  • Mountainbiken
  • Ziplinen/tokkelen

Een van de meest geboekte actieve bedrijfsuitjes is de outdoorchallenge. Hierbij wordt de groep ontvangen met een kop koffie. Daarna neemt de instructeur de groep mee en worden teams gevormd (als die nog niet zijn gemaakt). Vervolgens worden drie verschillende outdooractiviteiten gecombineerd. Elke outdooractiviteit duurt één uur, dus het arrangement duurt inclusief pauze ongeveer 3,5 uur in totaal. Bij elk outdooronderdeel wordt er een competitie gespeeld tussen de teams. Aan het eind van het arrangement wordt één team uitgeroepen tot winnaar, gebaseerd op de gemiddelde score van de drie activiteiten. Andere arrangementen zijn losse outdooractiviteiten, mountainbike clinics en clinics handboogschieten.

De leukste activiteiten met collega's

Vind je bij Markant Outdoorcentrum in Braamt

Samengestelde thema-arrangementen als actief bedrijfsuitje

Bij deze arrangementen worden activiteiten gekozen en bedacht die passen bij het specifieke thema. Zo worden er oer-Hollandse spellen gespeeld bij de Achterhoekse Highland Games, zeskampspellen bij een sportdag voor bedrijven en teambuildingsspellen bij Build Your Team. Een van de meest geboekte thema-arrangementen is Expeditie Robinson. Tijdens dit bedrijfsuitje worden verschillende teams gevormd waarna de strijd kan beginnen. In de diverse “proeven” proberen de teams zoveel mogelijk punten te behalen. De proeven zijn deels herkenbaar van het bekende televisieprogramma, zoals vuurmaken, de balansproef en watergootjes. Aan het eind wordt de winnaar bekendgemaakt tijdens de eilandraad en is het arrangement afgelopen. Een supergaaf arrangement als je op zoek bent naar een actief bedrijfsuitje in Gelderland!

Laagdrempelig programma?

Hoewel de naam het misschien niet doet vermoeden, heeft Markant tal van leuke laagdrempelige bedrijfsuitjes. Veel bedrijven, zeker in de Achterhoek/Gelderland, hebben te maken met een gemêleerde groep medewerkers. Hierbij is lang niet iedereen in staat om actief bezig te zijn tijdens de activiteit. Ook zijn er bedrijven die de voorkeur geven aan het organiseren van een minder sportief bedrijfsuitje. Een actieve buitenactiviteit is dan ook niet voor elk bedrijf weggelegd.

Laagdrempelige activiteiten als bedrijfsuitje in Gelderland

Voorbeelden van laagdrempelige activiteiten zijn onze GPS-spellen. Hierbij loop je van coördinaat naar coördinaat en los je tussendoor raadsels op. Een voorbeeld hiervan is de GPS-Montferland game. Dit duurt ongeveer 1,5 uur en de loopafstand is rond de 5 km op niet al te zwaar terrein. Een voordeel van de GPS-spellen is dat ze laag in prijs zijn! Als opvolger van de GPS-spellen worden ook diverse gsm- of tabletgames aangeboden. In vergelijking met de GPS is er met een tablet veel meer mogelijk. Hierdoor wordt het interactiever, competitiever en uitdagender. Een voorbeeld hiervan is de activiteit de Achterhoekse Bedrieger, een parodie op het bekende televisieprogramma Wie is de Mol? Een listig bedrijfsuitje waarbij je probeert te achterhalen wie de bedrieger in de groep is! Daarnaast zijn er ook genoeg andere samengestelde arrangementen die ideaal zijn als laagdrempelig bedrijfsuitje in Gelderland.

Een van de toppers en meest geboekte bedrijfsuitjes is Funny Teamgames. Een enorm leuk arrangement waarin je in 3,5 uur tijd allerlei kleine teamgames speelt in teams van 5 tot 7 personen. Elke game speel je tegen een ander team en bij elke game zijn punten te verdienen. Aan het eind is één team de winnaar die de Markant bokaal in ontvangst mag nemen. Andere laagdrempelige bedrijfsuitjes zijn Kolonisten van Markant, outdoorclinics (bamboestieken handboogschieten), de outdoorchallenge (met keuze uit bamboestieken, handboogschieten en teamgames), en de expeditie challenge.

Staat jouw ideale bedrijfsuitje hier niet tussen?

Als er op het eerste gezicht geen ideaal programma tussenstaat, neem dan gerust contact met ons op voor advies. Wij bieden graag maatwerk en passen onze arrangementen aan op de wensen en mogelijkheden van de deelnemers en uw bedrijf.