Ga naar de inhoud
1.5 uur
10 -17
Zomertijd
€ 18.00

Bootcamp

Bootcamp training bij Markant Outdoorcentrum is dé sportieve uitdaging voor uw team of groep! Lekker trainen in de natuur! Rennen op heuvels, hangen aan een boom of tijgeren door het gras. Gebruik de winterstop om met uw sportteam in conditie te blijven of vergroot de teamspirit door middel van een pittige bootcamp. Of gebruik de bootcamp als sportief teamuitje voor het bedrijf!

Prijsopbouw bij dit arrangement:

Groepsgrootte Prijs
<15 personen € 18,00 p.p
>15 personen € 16,00 p.p
Offerte aanvragen

Eigenschappen

  • Vanaf 12 jaar
  • Minimaal 10 personen
  • Maximaal 250 personen
  • Zomerperiode
  • Wintertijd
  • Tijdsduur: 1,5
Teamwork Bootcamp Achterhoek
Buiten Sporten Bootcamp
Bootcamp Trainer Markant
Bootcamp Markant Outdoor

Programma

Het programma is geschikt voor alle fitnessniveaus en uitdagend voor iedereen. Beginners en gevorderden trainen naast elkaar, ieder op zijn eigen niveau. Iedereen kan dus deelnemen! Markant Outdoorcentrum is dé ideale locatie voor een Bootcamp training met uw groep.

Bootcamp is een trainingsvorm waarbij het accent ligt op het vergroten van spierkracht, lenigheid, behendigheid en ligt het accent op gewichtsverlies. Echter vindt deze training niet plaats in de sportschool, maar lekker in de buitenlucht! De training wordt geleid door een Bootcamp instructeur, die je door zijn ervaring en enthousiasme net dat extra zetje kan geven dat nodig is. Het Bootcamp arrangement  is geen lange duurloop maar een leuke, creatieve intervaltraining voor iedereen.

Offerte aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en vraag een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Gewenste starttijd
:
Adres
Tijd
: