Ga naar de inhoud
1.5 uur
18 - 25
Zomertijd
€ 21.95

Outdoorclinics

Bij het woord “clinic” denk je wellicht aan een statische cursus waarbij het leren van iets het enige doel is. Bij de outdoorclinics van Markant staan naast het leren ook plezier maken, lol hebben en samenwerken centraal. Het is tevens een activiteit die vaak ook op locatie georganiseerd kan worden. Een clinic duurt gemiddeld anderhalf uur. Hieronder vind je een overzicht van de diverse mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Eigenschappen

  • Vanaf 10 jaar
  • Minimaal 15 personen
  • Maximaal 200 personen
  • Tijdsduur: 1.5 uur

Boogschieten, klimmen of bamboestiek

Clinic Handboogschieten (ook op locatie)

Een eeuwenoude sport die door iedereen (jong en oud) beoefend kan worden. Onder begeleiding van een deskundige instructeur ga je op een veilige en verantwoorde manier deze boeiende precisiesport beoefenen. Tijdens deze clinic worden de fijne kneepjes van het handboogschieten aangeleerd en er worden verschillende boogschietspellen gespeeld. Bij iedere pijl blijft het spannend waar deze terecht komt.

Clinic bamboestiek (ook op locatie)

Iedereen kent bamboe bijvoorbeeld uit zijn of haar eigen tuin, maar om met een groep mensen daar een kunstwerk van te maken is toch weer iets heel anders. Een leuke, maar vooral vernieuwende activiteit met een eindresultaat waar je nog wel eens verwonderd over kunt zijn! Sommige kunstwerken bereiken zelfs een hoogte van 12 tot 20 meter. De kneepjes van het vak worden duidelijk door de uitleg van de instructeurs. Met elastieken worden de kunstwerken in elkaar gezet met een techniek die uitgelegd wordt door de instructeurs zodat je snel aan de gang kunt gaan. Niet alleen een gezellige activiteit, maar ook goed in te zetten als teambuildingsactiviteit!

Clinic Klimmen

Maak kennis met de schitterende klimsport. Ga de hoogte in en zoek jouw uitdagingen op! Markant biedt een introductie-clinic aan waarin de deelnemers leren zekeren, de achtknoop leren maken en de beginselen van de klimtechniek krijgen aangereikt. Deze clinic is duidelijk anders dan een uurtje klimmen op de klimtoren. De klimtoren op het Outdoorcentrum is hiervoor uitermate geschikt en biedt vele routes van verschillende niveaus.

Prijsopbouw

Groepsgrootte Prijs
<15 personen € 21,95 p.p
>15 personen € 19,95 p.p

Voor de kosten van een clinic op locatie kunt u het best contact opnemen met Markant Outdoorcentrum!

Offerte aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en vraag een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Gewenste starttijd
:
Adres
Tijd
: