Ga naar de inhoud

Een groepsuitje voor familie- of vriendengroepen

Van een groepsuitje bij Markant Outdoorcentrum kom je altijd met een mooi verhaal thuis! Want het jaarlijkse uitstapje met jouw (sport)team, vriendengroep, afdeling of familie kan natuurlijk niet ontbreken dit jaar! Voor iedereen wat wils; sportief, gezellig of competitief? Geen probleem. En natuurlijk afsluiten met lekker eten en drinken hoort er ook bij. Graag geadviseerd worden over de best passende activiteit? Neem dan contact op.

Neem contact op

€ 29.50 De Alleskunner € 35.50 Outdoor Challenge € 8.50 Kanospeurtocht € 37.00 Funny Teamgames € 29.50 180 seconds € 39.95 Expeditie Robinson € 33.50 Boer Zoekt Koe! € 12.00 GPS Codekraker € 12.00 GPS Tocht Montferland € 22.00 Outdoor Activiteiten € 27.00 Mountainbike Verhuur € 35.00 Achterhoekse bedrieger € 37.00 Achterhoekse Highland Games € 25.00 Archery Tag € 35.00 Bitcoin Baron € 15.50 Step Puzzeltocht € 30.00 Ies kolde training € 34.50 Clinic Mountainbiken € 21.95 Outdoorclinics € 17.50 Kanotochten op de rivier € 18.00 Bootcamp Step Verhuur

Ervaringen

Van anderen

De leukste activiteiten

Beleef je bij Markant

Maatwerk voor jouw groepsuitje

Elke groep is uniek, en daarom biedt Markant maatwerk voor ieder groepsuitje. Of je nu een dagvullend programma zoekt of een paar uur plezier, alles is aanpasbaar aan de wensen en behoeften van jouw groep. Wil je de dag beginnen met een ontbijtbuffet of juist afsluiten met een ontspannende activiteit? Wij helpen je graag bij het samenstellen van het perfecte programma.

Lekker eten en drinken

Geen groepsuitje is compleet zonder lekker eten en drinken, en bij Markant weten we dat maar al te goed. Van een eenvoudige lunch tot een uitgebreid diner of gezellige barbecue, de culinaire mogelijkheden zijn eindeloos. Geniet van heerlijke, versbereide gerechten die de dag van je groepsuitje perfect afronden. Het is de ideale manier om samen de ervaringen van de dag door te nemen en de banden nog verder aan te halen.

Een groen en duurzaam avontuur

Bij Markant Outdoorcentrum staan we niet alleen voor plezier en avontuur, maar ook voor duurzaamheid en respect voor de natuur. Onze activiteiten en faciliteiten zijn zorgvuldig ontworpen om een minimale impact op het milieu te hebben, zodat je kunt genieten van de prachtige natuurlijke omgeving.

Jouw verhaal begint bij Markant

Klaar om het avontuur aan te gaan? Bij Markant Outdoorcentrum staat jouw groep centraal. Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring, vol plezier, uitdaging en verbinding. Neem contact op om meer te weten te komen over de mogelijkheden en laat ons je helpen om het perfecte groepsuitje samen te stellen. Jouw verhaal vol mooie herinneringen begint hier, bij Markant.