Ga naar de inhoud

Een kinderfeestje vier je bij Markant Outdoorcentrum!

Met een kinderfeestje bij Markant ben je verzekerd van een persoonlijk feestje. Samen met de instructeur ga je spannende outdooractiviteiten ondernemen, zoals met de GPS op pad gaan en een puzzel oplossen, klimmen op de klimtoren of gezellig kanovaren. Er is heel veel mogelijk. Het leukste is natuurlijk om af te sluiten met een frietje en wat drinken. De jarige wordt ook nog eens extra in het zonnetje gezet. Kortom, een kinderfeestje bij Markant Outdoorcentrum is in goede handen en je bent verzekerd van persoonlijke begeleiding. Je kunt vanaf 8 jaar bij ons terecht voor een outdoor kinderfeestje.

Neem contact op

Ervaringen

Van klanten

De leukste activiteiten

Voor kinderen

Unieke ideeën voor een geslaagd kinderfeestje

Ben je jarig en zit je op de basisschool? Dan hoort daar natuurlijk het vieren van jouw eigen kinderfeestje bij! Maar wat gaan we doen? Het is belangrijk dat iedereen lekker zijn of haar energie kwijt kan en een beetje vies of nat worden is ook helemaal geen probleem. De Kids Kano Challenge of de Kids Outdoor Challenge sluit perfect aan bij deze wensen. Deze arrangementen bieden een spannend programma dat zeker avonturen op, in en over het water omvat!

Lekker buiten rondspeuren!

Is er een gezellige groep kinderen die graag buiten is en gek is op speuren en puzzelen? Dan is onze Kids Code Kraker een uitermate geschikt arrangement. De kinderen leren hoe een GPS werkt en gaan vervolgens zelfstandig op pad naar de verschillende codes. Wil je liever op je gemak in een kano rondspeuren op het water? Boek dan onze Kanospeurtocht.