Ga naar de inhoud
10 -17
Zomertijd
€ 19.50

Kids Kano Challenge

De Kids Kano Challenge is een combinatie van twee uitdagende activiteiten voor kinderen tot circa 12/13 jaar. We beginnen met de kanospeurtocht van circa 1,5 uur en sluiten af met een survivalrondje op het terrein. Een eventueel hapje of drankje is apart bij te boeken.

Offerte aanvragen

Eigenschappen

  • Vanaf 8 jaar
  • Minimaal 15 personen
  • Maximaal 80 personen
  • Zomerperiode
  • Tijdsduur: 1,5 uur
  • Vanaf €19,50
Kids Kano Kids Kano Challange

Speurtocht

Voordat je aan de speurtocht begint krijg je eerst een zwemvest aan en instructie over het kanovaren en met name over het sturen. Wel zo handig bij een speurtocht. Ook krijg je instructie over wat je moet doen als je toch met je kano omslaat of over hoe je makkelijk tussendoor in en uit kunt stappen. De meeste speurder varen in een Canadese kano waar je met 2 of 3 personen in kunt zitten maar als je toch liever alleen in een bootje zit kan dat ook.

Je krijgt een route mee met een kaartje. Het is de bedoeling dat je alle punten van het kaartje opspeurt en de vragen beantwoord gewapend met peddel, potlood en antwoordplankje.  Als alle vragen zijn beantwoord vormen letters uit de antwoorden samen een woord. Wie weet de oplossing bij elkaar te kanoën?

Na de speurtocht heb je even de mogelijkheid om je om te kleden voor het stoere survivalrondje samen met de instructeur. Op het terrein van Markant Outdoorcentrum zijn namelijk allemaal hindernissen waar je overheen, onderdoor of tussendoor kunt klimmen en klauteren met als superafsluiting de touwbruggen over het water. Een geschikt arrangement om lekker te ravotten op en langs het water.

Offerte aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en vraag een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Gewenste starttijd
:
Adres
Tijd
: