Ga naar de inhoud

Vacatures & stages Markant Outdoorcentrum

Op deze pagina vind je alle vacatures en stages die wij open hebben staan voor Markant Outdoorcentrum en Summer Camps Holland.

Werken bij Markant

Waarom jij bij ons wilt werken? Om de simpele reden dat werken bij ons ontzettend LEUK is! Je hebt te maken met blije mensen die iets gaafs hebben geboekt waar ze zin in hebben. Of dit nu een bedrijfsuitje, familiedag, schoolkamp of kindervakantie is. Dit geeft je energie en een lach op je gezicht !

Waar wij naar op zoek zijn

We willen een organisatie zijn die flexibel inspeelt op alle vragen van onze klanten. We werken vanuit de visie dat je je verantwoordelijk voelt voor de organisatie. Wij werken gastvrij en klantgericht met werknemers die hart voor de zaak hebben. Van instructeurs verwachten wij dat ze leergierig zijn en een, op zijn Achterhoeks gezegd, “anpakken” mentaliteit” hebben. Wij streven altijd naar een hecht team waar een open communicatie is. Je bent het visitekaartje voor de klant! Daarom is het belangrijk dat je met plezier werkt en dit uitstraalt.

Als werknemer bij Markant Outdoorcentrum kom je te werken, of ga je stage lopen in een professionele werkomgeving in de outdoor- en recreatiesector.

Leerbedrijf & stages

Onderwijs voor onze sector is continue in beweging, op MBO en HBO niveau. Markant Outdoorcentrum draagt haar steentje bij door mee te ontwikkelen en mee te bewegen met het onderwijs. Onderwijs en werkveld moeten aansluiting hebben om goede en bekwame vakmensen af te leveren. Markant heeft een samenwerkingsovereenkomst met het Graafschap College en voorziet meerdere opleidingen zoals de Helicon, ROC A12, Cios Arnhem, HAN, Saxion en andere ROC’s en HBO opleidingen van stage- en afstudeerplekken: van praktijkstages voor outdoor, recreatie & animatie tot kantoorstages voor marketingvraagstukken, onderzoeksvragen en managementvaardigheden. Met enige regelmaat verzorgen wij beroepenvoorlichting in het voortgezet onderwijs, zodat jongeren een betere studiekeuze kunnen maken.

Een beroepspraktijkvormende stage bij Markant Outdoorcentrum is voor sommigen de eerste stap in ons werkveld, voor anderen een leerzame tijd en voor sommige studenten de afstudeerperiode van hun studie en misschien het moment om de keuze van hun leven te maken. Markant maakt werk van stages door goede begeleiding en leerervaringen te bieden. Instructeurs volgen cursussen praktijkbegeleiding en Markant Outdoorcentrum is VeBON-opleider voor de Outdoor Animator. Tijdens de zomervakantie kun je ervaring opdoen als crew bij Summer Camps Holland. De kinder en jeugdvakanties die op onze locatie worden georganiseerd.

Op 1 augustus 2015 is de nieuwe samenwerkingsorganisatie beroepsonderwijs bedrijfsleven (SBB) gestart. Hiermee zijn alle, van oorsprong, kenniscentra gebundeld in één kennisorganisatie. De organisatie ziet toe op de praktijkopleidingen voor de best gekwalificeerde vakmensen.

Markant outdoor is een SBB erkend leerbedrijf.

Leerbedrijf ID: 100147340
Codeleerbedrijf: 04ARB100147340

Zoveel te beleven!

Bij Markant Outdoorcentrum maak je de mooiste herinneringen met collega’s, vrienden & familie of klasgenoten!