Ga naar de inhoud

Met vrienden & familie naar Markant Outdoorcentrum

Markant Outdoorcentrum is dé plek waar vrienden en familie samenkomen voor onvergetelijke avonturen! Of je nu op zoek bent naar een spannende dag vol activiteiten of een ontspannen weekendje weg, bij ons vind je het allemaal. Duik in de wereld van outdoor, ontdek onze gastvrije accommodaties, en laat je verrassen door de heerlijke barbecues of buffetten van ons restaurant.

Neem contact op

Met vrienden & familie

Naar Markant Outdoorcentrum

Activiteiten voor elke groep

Bij ons vind je een uitgebreid aanbod aan activiteiten die zijn ontworpen om aan de uiteenlopende interesses van vriendengroepen en families te voldoen. Of je nu houdt van het oplossen van puzzels in teamverband of het verkennen van de natuur, er is altijd een activiteit die bij je groep past. Deze activiteiten zijn niet alleen een bron van plezier, maar ook een kans om samen te werken en elkaar beter te leren kennen.

Alles voor een compleet weekend weg

Een weekend bij ons staat garant voor een mix van ontspanning en avontuur. Naast een scala aan activiteiten, bieden we diverse accommodatie-opties aan die variëren van groepstenten tot een groepsaccommodatie. Daarnaast kun je genieten van ons horeca aanbod, die alles omvatten van een snackbuffet tot uitgebreide live cooking mogelijkheden, allemaal bereid met oog voor kwaliteit en smaak.

Restaurant

Ons restaurant staat klaar om jou en je groep te verwelkomen voor een heerlijke maaltijd, of het nu gaat om ontbijt, lunch, of diner. Geniet van onze uitgebreide drankenkaart, barbecue- en live cooking opties, en smakelijke buffetten. De perfecte afsluiter van een actieve dag!