Ga naar de inhoud
3 uur
18 - 25
Zomertijd
€ 33.50

Boer Zoekt Koe!

GPS-variant op het populaire televisieprogramma Boer zoekt Vrouw! Het is het jaar 1752. Hereboer Willem Kersjes trekt zijn klompen aan. Het is nog donker maar hij weet zeker dat Aaltje 5 reeds ongeduldig zal staan wachten om gemolken te worden. Maar wanneer hij de staldeur opent, staat Aaltje niet op haar plek…

Offerte aanvragen

Eigenschappen

  • Vanaf 12 jaar
  • Minimaal 18 personen
  • Maximaal 80 personen
  • Zomerperiode
  • Wintertijd
  • Tijdsduur: 3 uur

Ontvangst van de groep

De groep zal worden ontvangen in restaurant Woodies!, gelegen op het middenterrein in de boomgaard van Markant Outdoorcentrum. Bij het arrangement is een kopje koffie of thee bij aankomst inbegrepen. Zodra iedereen aanwezig is zal onze instructeur het mysterie van de verdwenen koe nader toelichten en de groep op een grappige wijze indelen in diverse teams. De teams zullen uit maximaal 6-7 personen bestaan. Na de speluitleg gaan de groepen zelfstandig op pad.

Boer zoekt Koe!

De Prijskoe Aaltje 5 is vlak voor de premiekeuring verdwenen. Allerlei verhalen, roddels en achterklap doen de ronde. Het blijft echter een mysterie hoe de koe is verdwenen en wie dit op zijn geweten heeft.

Aan de deelnemers van ‘Boer zoekt Koe’ de taak om dit mysterie op te lossen. Met een profiel van mogelijke dieven verkent u in een klein onderzoeksteam de omgeving. Het platteland verbergt vele aanwijzingen die deze zaak mogelijk kunnen oplossen.

Met behulp van een handzame GPS en smartphone is het de opdracht om op 18 tot 24 locaties een bijbehorende foto te spotten of de in het donker blinkende munten te spotten met behulp van een zaklamp. Als beloning daarvoor ontvang je aanwijzingen via sms en ontrafel je het raadsel. Tussendoor zal er een korte pauze worden gehouden waarbij de teams in de gelegenheid zijn om een drankje te drinken in het restaurant. Na de pauze gaat iedere groep weer op weg.

Het team dat als eerste de dader doorgeeft krijgt de locatie door van de verdwenen Koe Aaltje! Wanneer de koe gevonden is eindigt het spel en daarmee een eeuwenoud mysterie.

Voor elke opdracht krijgt het team punten. Er zijn ook extra ‘punten’ te verdienen. Het team dat de meeste punten bij elkaar sprokkelt is de uiteindelijke winnaar.

In de winter is dit spel ook in het donker te spelen.

Offerte aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en vraag een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Gewenste starttijd
:
Adres
Tijd
: