Ga naar de inhoud
2 uur
10 -17
Wintertijd
Zomertijd
€ 12.00

Ontrafel de code

Op onze outdoor locatie is een code verstopt. In teams gaan jullie op pad om met behulp van de GPS de puzzel op te lossen en daarmee de code te ontrafelen. Welk team lukt het om als eerste de code te kraken?

De GPS Codekraker is er ook in een kinderversie voor kids tot 12 jaar. 

Offerte aanvragen

Eigenschappen

  • Vanaf 10 jaar
  • Minimaal 10 personen
  • Maximaal 120 personen
  • Zomerperiode
  • Wintertijd
  • Tijdsduur: 2 uur

Los de puzzel op en ontrafel de code!

Ontvangst van de groep

Iedere groep heeft de mogelijkheid om voorafgaand aan de activiteit een koffie/thee ontvangst te reserveren in restaurant Woodies!. Als je geen ontvangst hebt gereserveerd, verwelkomen wij de groep bij de receptie van ons Outdoorcentrum. De instructeur zal de groep op een ludieke manier in verschillende teams indelen en het spel uitleggen. De teams zullen uit maximaal 5-6 personen bestaan. Na de uitleg gaan de teams zelfstandig op pad.

Codekraker

Je gaat in teams op zoek naar verstopte munten (codes) met behulp van GPS. De GPS geeft alleen met de pijl de richting aan en het aantal meters dat je nog moet lopen tot een munt. De munten zijn verstopt op het terrein van Markant Outdoorcentrum. De teams moeten vragen beantwoorden om de volgende code op te kunnen sporen. Welk team lukt het om de code te kraken? Het team dat de code als eerste weet te kraken is winnaar en ontvangt de Markant Bokaal (vanaf 15 personen). Deze activiteit kun je ook in het donker spelen.

Uitbreiding met extra teamopdracht

Het is een leuk idee om het arrangement te verlengen en/of af te sluiten met een extra team of groepsopdracht(en). De punten die met deze opdracht te behalen zijn tellen dan weer mee in de totale score. Iedere opdracht duurt circa een half uur. Een aantal voorbeelden van teamopdrachten zijn: mega tangram, moerasoversteek of bamboestiek.

Iedere extra teamopdracht kost  € 5,- per persoon en is bij te boeken bij het reserveren.

Offerte aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en vraag een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Gewenste starttijd
:
Adres
Tijd
: