Ga naar de inhoud

Bekijk ons vakantiehuis voor 40 personen!

In Braamt (Gelderland) staat op het terrein van Markant Outdoorcentrum een prachtig vakantiehuis voor 40 personen! Hierbij is niet alleen het gebouw bijzonder maar ook de omgeving. Met een recreatieplas, outdoorcentrum, kinderpretpark, bospaden, wandelpaden en fietspaden binnen handbereik is het de ideale locatie voor een gevarieerd weekend.

Neem contact op

Ervaringen

Van anderen

Faciliteiten groepsaccommodatie

De groepsaccommodatie heeft een grote centrale middenruimte met een openhaard. Hier kan in de wintermaanden een heerlijk vuurtje gestookt worden. Ook is er buiten een kampvuurplaats aanwezig. Om de centrale ruimte heen zijn 6 kamers ingericht met in elke kamer 3 stapelbedden. Ook kan er in elke kamer een extra bed bijgeplaatst worden waardoor er in het vakantiehuis plek is voor 40 personen. De natte ruimtes hebben zowel bij de dames als de heren 4 douches, 2 wc’s en 4 wasbakken. Ook is er een ruime keuken in het vakantiehuis aanwezig met een complete keukeninventaris voor 40 personen. Binnen is genoeg zitgelegenheid en ook buiten staan extra picknickbanken.

Directe omgeving

De groepsaccommodatie ligt aan een grasveldje die gebruikt kan worden voor sport en spelactiviteiten zoals een potje voetbal. Ook is hier zoals vermeld een kampvuurplek aanwezig waar gebruik van gemaakt mag worden. Aan de andere kant van het gebouw is een beachvolleybalveld aangelegd die ook gebruikt mag worden. Verder is de accommodatie gelegen op het 12 hectare terrein van Markant Outdoorcentrum. Hier zijn dan ook tal van mogelijkheden voor het doen van leuke groepsactiviteiten tijdens het verblijf in het vakantiehuis. Ook is er een restaurant aanwezig en is het mogelijk om buffetten en barbecues te laten cateren!

Recreatie en natuur rondom het vakantiehuis

Pal naast de groepsaccommodatie ligt recreatiegebied stroombroek. Dit is een prachtig zwemwater van 30 hectare met zwemstrand en naaktstrand. Ook een mooie plek om een wandeling te maken of met de hond te lopen. Op het recreatiegebied ligt Kabelwaterskibaan Stroombroek met de grootste kabelwaterskibaan van Nederland, deze heeft een lengte van meer dan een kilometer! Hier aan vast ligt een beachclub waar de drankjes koud staan en waar je een mooi uitzicht hebt over het water en de waterskibaan.
Aan de andere kant van het terrein van Markant Outdoorcentrum ligt het Bergherbos, een prachtig bos waarbij tal van wandelroutes zijn uitgezet. Ook kan hier gemountainbiket worden en staat de route standaard in de top 10 van Nederland! Voor de kinderen tot 8 jaar ligt op steenworp afstand het kinderpretpark Land van Jan Klaassen. Verder ligt Doetinchem 5 km van het vakantiehuis af. Een gezellige stad met winkels om te shoppen, kroegen om te stappen en restaurants om lekker uit eten te gaan. Verder zijn er in de wijdere omgeving en de Achterhoek genoeg dingen te zien, te beleven en te ontdekken. Kortom; de ideale omgeving om met jouw groep van 40 personen heen te gaan!

Vakantiehuis als holle boomstam?

De accommodatie heeft een sprookjesachtig aanzicht en is ontstaan vanuit het idee om een holle boomstam na te bootsen in de vorm van een gebouw. Met een architect is vervolgens een uniek ontwerp gemaakt en vervolgens is de accommodatie gebouwd. Het is dan ook een zeer bijzonder gebouw van hout en muren van leem. Ook heeft het vloerverwarming en een open haard waardoor het lekker warm is binnen. Duur de ronde koepel boven in de middenruimte wordt er ook een bijzondere lichtinval gecreëerd in het vakantiehuis voor 40 personen die het plaatje compleet maakt. Geïnteresseerd? Klik dan voor meer informatie en prijzen op het arrangement hieronder.

Veelgestelde vragen over onze groepsaccommodatie

Is het vakantiehuis ook te reserveren voor minder dan 40 personen?

Het vakantiehuis is geschikt voor 40 personen maar je kunt er ook gemakkelijk met minder personen in. We beschikken over zes slaapkamers dus als je graag met een kleinere groep wil is dat zeker mogelijk! Dan slaap je met minder mensen per slaapkamer.

Mogen we een vuurtje maken bij de groepsaccommodatie?

Het is toegestaan om een vuur te maken, hiervoor is een kampvuurplek aanngelegd naast het vakantiehuis. Dit onder voorbehoud van het weer, bij code rood mag er vanzelfsprekend geen vuur gemaakt worden. Voor de koudere maanden is er ook een openhaard in het gebouw aanwezig.

Is er een afwasmachine aanwezig in het gebouw?

Er is geen afwasmachine aanwezig in het gebouw. Wel een grote keuken met twee ruime wasbakken waar de afwas in gedaan kan worden.

Zijn honden toegestaan in het vakantiehuis?

Honden zijn toegestaan tegen een kleine meerprijs. Dit met de afspraak dat uitwerpselen worden opgeruimd.

Hoe kunnen we activiteiten boeken?

Op deze website staan allerlei verschillende activiteiten en arrangementen beschreven. Bekijk hiervoor de opties en neem daarna contact met ons op. Dit kan ook in een later stadium. U kunt dus het groepsgebouw gewoon boeken en later een activiteitenprogramma bijboeken.