Ga naar de inhoud

Soorten kampen bij Markant Outdoorcentrum

Wij bieden verschillende schoolkampen aan voor groepen in het voortgezet onderwijs en beroepsonderwijs. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Wil je graag geadviseerd worden voor een passend schoolkampprogramma? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Een outdoorkamp bij Markant Outdoorcentrum

Ontdek het ultieme schoolkamp op onze eigen locatie, de topbestemming voor een onvergetelijke ervaring die doet denken aan het activiteitenaanbod van de Ardennen. Speciaal ontworpen voor het voortgezet en beroepsonderwijs, biedt Markant een uniek, op maat gemaakt programma dat in nauwe samenwerking met docenten wordt vormgegeven. Ons kamp staat garant voor avontuur, ontdekking en leerzame momenten, verpakt in een breed scala aan outdooractiviteiten. Van klimmen en tokkelen tot teambuildingsuitdagingen, we stemmen elk aspect af op de wensen en het educatieve doel van de school. Met een keuze uit verschillende overnachtingsmogelijkheden zoals groepsgebouwen, groepstenten of safaritenten, bieden we voor elk wat wils. Gelegen nabij het heuvelachtige Bergherbos, is Markant de perfecte plek voor een schoolkamp dat avontuur en natuur combineert, terwijl docenten de kans krijgen een coproductie te vormen die leerlingen nooit zullen vergeten. Voor een kampervaring die zowel inspireert als verbindt, kies je voor Markant.

Een zwerfkamp

Een zwerfkamp is een avontuurlijke schoolreis die leerlingen meeneemt op een ontdekkingsreis door de natuur. Gedurende meerdere dagen trekken klassen onder begeleiding van een instructeur door de prachtige landschappen van de Achterhoek, gebruikmakend van diverse vervoersmiddelen zoals mountainbikes, steps, of te voet met GPS. De tocht is niet alleen een fysieke uitdaging, maar biedt ook een unieke kans om teamwork en zelfredzaamheid te ontwikkelen. Bij aankomst op de overnachtingsplekken, die variëren van vooropgezette tenten tot zelfgebouwde bivaks, bereiden de leerlingen samen de maaltijden voor en genieten van gezellige kampvuuravonden met verhalen en marshmallows. Het programma wordt verrijkt met spannende outdooractiviteiten bij Markant Outdoorcentrum, waaronder klimmen, tokkelen en boogschieten. Deze ervaring, waarbij natuurbeleving, avontuur en persoonlijke groei centraal staan, vormt een onvergetelijk avontuur dat leerlingen dichter bij elkaar en de natuur brengt.

Een introductiekamp bij Markant Outdoorcentrum

Begin het schooljaar op een onvergetelijke wijze met een introductiekamp bij Markant Outdoorcentrum, dé plek waar nieuwe studenten elkaar echt leren kennen en samen avonturen beleven die een stevige basis leggen voor het komende schooljaar. Of het nu gaat om voortgezet onderwijs of beroepsonderwijs, Markant heeft een lange traditie in het organiseren van introductiekampen die zowel sportief als educatief zijn, en altijd vol plezier zitten. Van teambuilding activiteiten en outdoor avonturen tot gezamenlijke maaltijden en avondprogramma’s, wij bieden een compleet verzorgd kamp waar vriendschappen worden gesmeed en herinneringen voor het leven worden gemaakt. Alles vindt plaats in een inspirerende omgeving die uitnodigt tot het verleggen van grenzen en het ontdekken van nieuwe talenten. Neem contact op voor een programma op maat, afgestemd op de wensen en doelstellingen van uw school, zodat we samen een onvergetelijke start van het schooljaar kunnen garanderen voor elke nieuwe leerling.