Ga naar de inhoud

Activiteiten tijdens een schoolkamp

Op zoek naar het perfecte schoolkamp dat activiteit, avontuur en teambuilding combineert? Bij Markant Outdoorcentrum bieden we op maat gemaakte outdoorprogramma’s die een onvergetelijk onderdeel van uw schoolkamp vormen. Onze activiteiten zijn speciaal ontworpen om leerlingen of studenten dichter bij elkaar te brengen door samenwerking en het verleggen van grenzen. Van mountainbiken en boogschieten tot survivalrondjes, klimmen, kanovaren, steppen en teamgames; wij zorgen voor een breed scala aan ervaringen die perfect passen binnen uw schoolkampprogramma.

Voor grotere groepen van meer dan 150 leerlingen/studenten organiseren we eveneens op maat gemaakte sportdagen, waarbij elke activiteit zorgvuldig wordt gekozen om aan te sluiten bij de doelstellingen van uw kamp. Ons uitgebreide outdoorcentrum, compleet met restaurant, groepsaccommodatie, kampeerterrein, outdoorplas en activiteitenterrein, biedt de ideale setting voor een schoolkamp vol actie en avontuur, afgestemd op het voortgezet onderwijs en beroepsonderwijs.

Laat ons samenwerken om een programma te creëren dat niet alleen boeiend en educatief is, maar ook naadloos aansluit bij uw kampdoelen en de verwachtingen van uw leerlingen overtreft. Kies voor Markant Outdoorcentrum voor een schoolkampervaring waar nog jaren over nagepraat zal worden.

Enkele ervaringen

Van andere scholen

Onze klanten

AICS
Barlaeus
HAN
Maris College
Graafschap college

Outdooractiviteiten

Samen met klasgenoten