Ga naar de inhoud
€ 18.00

Safarikampeerterrein

Safaritenten, een goed alternatief voor de groepsaccommodatie! Ideaal voor families, verenigingen, bedrijven en scholen voor een net iets luxere overnachting in tenten.
Op grote houten vlonders met terras staan de safaritenten opgebouwd. De groepen slapen in nieuwe stapelbedden met in iedere tent 6 stapelbedden. Op het veld staan 3 tenten bij elkaar met keukentent, dit is voor groepen van maximaal 36 personen. verderop staan twee tenten bij elkaar voor een groep van maximaal 24 personen inclusief koelkast en keukentafel. Het gehele safaritentenveld heeft dus in totaal 60 slaapplaatsen!

Onze safaritenten zijn voor minimaal 2 nachten te boeken! 

Prijzen:

Doordeweeks (maandag 10:00 uur t/m vrijdag 15:00 uur) € 18,00 per persoon per nacht
In het weekend (vrijdag 15:00 uur t/m zondag 15:00 uur)  € 19,50 per persoon per nacht

Offerte aanvragen

Eigenschappen

  • Minimaal 20 personen
  • Maximaal 60 personen
  • Zomerperiode
  • Wintertijd

Activiteiten bij Markant Outdoorcentrum

Iedere bezoeker willen wij bij Markant met mooie herinneringen huiswaarts laten keren. Het doen van een activiteit is hierbij een belangrijke factor en daarom vaste prik bij het boeken van een overnachting. De mogelijkheden voor activiteiten zijn zeer divers en er zijn zowel actief als laagdrempelige activiteiten te boeken voor elke prijsklasse! Bekijk eens rustig de website of neem contact op met Markant om de mogelijkheden te bespreken of te informeren wat een passende activiteit is voor jouw groep!

Catering ontbijt, lunch of diner

Heb je geen zin om te koken, wil je geheel ontzorgt worden of heb je gewoon zin in een heerlijke maaltijd? Restaurant Woodies biedt hierin voldoende mogelijkheden. Voor ontbijt, lunch of diner klik hier.

Zoveel te beleven!

Bij Markant Outdoorcentrum maak je de mooiste herinneringen met collega’s, vrienden & familie of klasgenoten!

Een greep uit de ervaringen

van onze gasten

Offerte aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en vraag een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Gewenste starttijd
:
Adres
Tijd
: