Ga naar de inhoud
2 uur
10 -17
Wintertijd
Zomertijd
€ 27.00

Mountainbike huren Montferland

Je kunt bij Markant Outdoorcentrum het hele jaar door mountainbikes huren in Montferland. Vanaf onze locatie volg je de MTB-bordjes, waarna je vervolgens de Montferlandroute kunt fietsen. Een pittige maar erg mooie route die altijd in de top 10 van Nederland staat!

Je kunt bij Markant de MTB-route starten. Mountainbikeverhuur per dag is tussen 10.00 en 11.00 uur, met reservering vooraf! Reserveer bij voorkeur per e-mail via info@markant-outdoorcentrum.nl (opgeven van uw naam, aantal MTB’s, lengtematen deelnemers, telefoonnummer).

Betaling: Gepast, voorafgaand aan de verhuur en uitleg. U tekent eveneens dat u verklaart gezond te zijn om deze activiteit te kunnen doen.

Let op: In de maanden oktober, november en december verhuren we helaas niet op zondag.

Huren via Avonturen-achterhoek.nl in de zomervakantie

In de zomervakantie, van 10 juli tot en met 25 augustus, zijn er van maandag tot en met vrijdag outdooractiviteiten te boeken, waaronder ook MTB-verhuur. Je kunt boeken via avonturen-achterhoek.nl/avonturen/mtb-montferland/ een MTB reserveren voor de ochtend of middag. De prijs voor MTB-verhuur via Avonturen Achterhoek is 25 euro per dagdeel.

Als je een mountainbike wilt huren tijdens het weekend, vragen we je om een aparte boeking te maken via info@markant-outdoorcentrum.nl. Daar kun je ook een MTB reserveren. Op zaterdag en zondag is de verhuur beschikbaar tussen 10.00 uur en 11.00 uur.

De mountainbikes

Wij beschikken over 30 mountainbikes van TREK. Een superfiets voor de verhuur, Het voorblad bestaat uit 1 blad en de cassette achter is 10-speed. Ideaal, want je hoeft alleen maar rechts te schakelen en je kunt evengoed de pittige klimmetjes bedwingen. De dubbelwandige 27,5 inch wielmaat en extra dikke banden geven de fiets veel grip op de ondergrond en stabiliteit. Daarom is de TREK Roscoe perfect voor de beginnende mountainbiker. Enkele grote maten hebben we met de TREK XCaliber 29 inch wielmaat en 2 bladen voor en 10 achter. Iets meer schakelen, maar geschikt voor de lengtematen vanaf ca. 1.85 mtr. De verhuurprijs voor alle MTB’s is 27,00 euro.

Wij verhuren de mountainbikes (vanaf 1 persoon) inclusief route-informatie, helm en instructie en de licentie van Natuurmonumenten. U krijgt een rugzakje mee met EHBO-materiaal indien gewenst. Wij geven geen reparatiesetjes (meer) mee maar hebben een brengservice voor als er onderweg iets is met de MTB. Graag vooraf telefonisch of per e-mail uw mountainbike reserveren. U huurt de mountainbike voor de route en niet per dagdeel.

Informatie over de ATB-route Montferland kun je lezen op de pagina mtbroute.nl.

Offerte aanvragen

Eigenschappen

  • Minimaal 1 personen
  • Maximaal 100 personen
  • Zomerperiode
  • Wintertijd
  • Tijdsduur: dagdeel

Mountainbike verhuur

MTB verhuur incl vergunning, sticker

De mountainbikes van Markant zijn voorzien van een MTB-vignet van Natuurmonumenten. Deze is verplicht en geeft je toestemming om op de MTB route in het Montferland te fietsen. Komt u met een eigen MTB dan kunt een vignet online bestellen via deze link op de site van Natuurmonumenten en ook direct opslaan op uw mobile telefoon. De kosten voor een vignet 2022 bedraagt  € 12,00 euro. Een dagvignet kunt u ook online bestellen via deze link en bedraagt € 5,–  Markant verkoopt geen vignetten 2021 (meer).

De Montferland route

De mountainbike route in Montferland is gemarkeerd met de bekende ATB-markeringen en is ca 30 km lang. Via verbindingen kun je de route ook inkorten. De route kent een flink aantal pittige klimmetjes en lekkere snelle afdalingen. Je fietst in geaccidenteerd terrein en voor het grootste gedeelte in het bos. Op drie plekken kun je een pitstop houden bij een restaurant (route-informatie van Markant).

Kijk eens op:
Uitspanning ‘t Peeske bij Beek:  www.peeske.nl
Schittterende gelegen hotel- restaurant:  hetmontferland.com
Lekker voor een tussendoorsnack het Klaphek in Stokkum: www.tklaphek.nl 

Mountainbike huren Doetinchem

Mountainbike huren in Doetinchem? Vlak bij Doetinchem ligt onze locatie waar je het hele jaar door mountaibieks kunt huren. Ons 12 hectare grootte outdoorcentrum ligt op 5 kilometer van de stad en is gelegen naast het Bergher bos. Dus wil jij een mountainbike huren in Doetinchem, rij dan 10 minuutjes verder naar Braamt en verken het prachtige Montferland!

Offerte aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en vraag een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Gewenste starttijd
:
Adres
Tijd
: