Ga naar de inhoud
Prijs op aanvraag

Groepsaccommodatie

U verblijft in het unieke groepsgebouw dat plaats biedt aan 36 personen met een maximaal van 40 personen. De accommodatie heeft vloer- en wandverwarming, een bijzondere lichtinval en uit hout opgetrokken slaapkamers. Hierdoor is het gebouw een aangename plek om te verblijven.

In het midden van de centrale ruimte staat een open haard voor een gezellig samenzijn. Er is de mogelijkheid om volledig en verzorgd ontbijt, lunch en diner te bestellen. ‘s Avonds kan er na gekletst worden in de buitenlucht bij de kampvuurplaats.

Het activiteitenaanbod op eigen terrein en in de directe omgeving maakt Markant Outdoorcentrum tot een ideale locatie voor een kort of langer verblijf. De accommodatie is gelegen nabij het recreatiegebied Stroombroek, op een steenworp afstand van uitgestrekt natuur- en bosgebied Montferland. Het Land van Jan Klaassen is onze overbuurman en ideaal voor families met jonge kinderen.

Onze groepsaccommodatie is niet geschikt voor gezelschappen zoals voetbalgroepen, vrijgezellengroepen, studentenverenigingen etc.

Bekijk prijzen

Offerte aanvragen

Eigenschappen

 • Minimaal 10 personen
 • Maximaal 36 personen
 • Zomerperiode
 • Wintertijd
 • Tijdsduur: vanaf 1 nacht

Prijzen voor schoolkampen
Voor scholen die bij ons op kamp komen maken wij kortingsprijzen. Voor de mogelijkheden en prijzen neem hiervoor contact op met Markant Outdoorcentrum.

Groepsaccommodatie niet beschikbaar in de zomervakantie
In de weekenden van de zomervakantie van 13 juli t/m 25 augustus is de groepsaccommodatie bezet met www.summercamps.nl  en is de groepsaccommodatie niet beschikbaar

Het groepsgebouw beschikt over:
Keuken met complete inventaris voor groepen (geen afwasmachine & oven aanwezig, wel magnetron) 6 x zespersoons slaapkamers, stapelbedden met hoeslaken en kussen (zelf kussensloop, hoeslaken en slaapzak/dekbed meenemen of huren tegen meerprijs €15,-)

 • Dames en heren sanitaire ruimte met toilet, wastafel en douches
 • Centrale ruimte met openhaard (zelf hout meenemen of via Markant bestellen)
 • Gedeeltelijk overdekt terras, met ruim grasveld als eigen sportveld
 • Kampvuurbak buiten aanwezig (zelf hout meenemen of via Markant bestellen)

Groepsactiviteiten
De groepsaccommodatie staat op het terrein van Markant Outdoorcentrum. Markant Outdoorcentrum biedt vele arrangementen voor grote en kleine groepen. Voor groepen die verblijven in de groepsaccommodatie zijn vele combinaties mogelijk. Neem even de tijd om alle mogelijkheden te ontdekken. Wij hebben voor ieder budget en voor iedere groep wel een arrangement. Naast outdoor activiteiten hebben wij ook allerlei andere minder sportieve programma’s waar iedereen aan kan deelnemen.

Indien u het op prijs stelt maken wij  graag een passende offerte.

Catering extra bijboeken
Het restaurant verzorgt de catering van buffetten en barbecues voor onze gasten in de groepsaccommodatie of op het groepskampeerterrein. U kunt er ook voor kiezen om het ontbijt en of de lunch in een boodschappenpakket te laten bezorgen. De prijslijst van onze catering kunt u hier vinden.

Het is niet toegestaan om een externe cateraar eten te laten bezorgen.

Huisregels groepsaccommodatie en terrein

Het vakantiehuis staat op het outdoorterrein waar activiteiten plaats vinden en ook andere groepen op het groepskampeerterrein overnachten. Wij verwachten van de groepen dat ze rekening met elkaar houden op het gebied van gedrag, geluid en respect voor elkaar.

Daarom spreken we af:

 • Muziek / geluidsdragers blijven in het gebouw, bij meer geluid houdt de deuren dicht.
 • Eigen muzieksetjes met boxen, mengpaneel etc. om een eigen feestje te bouwen is niet toegestaan. Het geluid die dit veroorzaakt geeft teveel overlast aan andere gasten en de omgeving.
 • Kampstilte is 22.00 u. Dat betekent dat men dan extra rekening moet houden met extra geluid die de groep veroorzaakt en dat het niet verder draagt dan het terrein zelf. ‘s Avonds gezellig buiten zitten bij het kampvuur is prima. Echter (als er alcohol in het spel is) is het groepsvolume qua geluid ook altijd aanwezig. We verwachten dat de groep hier rekening mee houdt en elkaar corrigeert als het mis gaat.
 • Het gebouw en terrein eromheen dient bij vertrek netjes veegschoon opgeleverd te worden. Dus vrij van zand en rotzooi in slaapkamers, middenruimte, sanitaire gedeelte en keuken.
 • Buiten papier, snipppers, bierdoppen, cigarettenpeuken etc. worden netjes opgeruimd.
 • Afval kan per afvalstroom worden geleegd in de ronde ondergrondse containers.  ( die staan 30 meter verder)
 • Schade wordt gemeld en met de borg verrekend.
 • Op het einde van het verblijf wordt het gebouw na inspectie uitgecheckt.

Offerte aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en vraag een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Gewenste starttijd
:
Adres
Tijd
: