Ga naar de inhoud
2 uur
18 - 25
Wintertijd
Zomertijd
€ 29.50

Hilarische opdrachten in kleine teams

Hilarische opdrachten in kleine teams, het ideale bedrijfs-, familie-, of vriendenuitje; De Markant Alleskunner! Samen met jouw team zorg je ervoor dat jullie het spel het snelste tot een goed einde brengen en daar is soms behendigheid voor nodig, soms brute kracht en soms ook een klein beetje souplesse!

De teams bestaan uit circa 4 personen, de meeste spellen worden gespeeld met één persoon uit elk team. Maar er zijn na een aantal rondes ook gezamenlijke teamopdrachten waarbij ieder teamlid nodig is. Zo is er bijvoorbeeld een quiz waar iedereen aan deelneemt, maar laat je natuurlijk degene met de hoogste pijngrens zoveel mogelijk wasknijpers aan zijn of haar gezicht zetten!

De spellen

We hebben een groot aanbod aan spellen die we kunnen inzetten tijdens de Alleskunner. Dit is afgeleid van het bekende televisieprogramma. Alle spellen zijn laagdrempelig van aard en staan garant voor hilariteit en lachende gezichten!

Offerte aanvragen

Eigenschappen

  • Minimaal 15 personen
  • Voor in de winter én zomer
  • Tijdsduur: 2 uur

Een greep

Uit onze spellen

Voorbeeld dagprogramma

Hieronder een voorbeeldprogramma met als activiteit “De Alleskunner”. Bekijk de diverse horecamogelijkheden om jouw dag compleet te maken!

Bekijk horecamogelijkheden

14:00 Lunchen Ontvangst met koffie en een heerlijke lunch
15:00 De alleskunner
17:00 Buffet of BBQ bij restaurant Woodies
18:30 Afsluitende borrel
19:00 Einde van de dag

Offerte aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en vraag een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Gewenste starttijd
:
Adres
Tijd
: