Ga naar de inhoud
1.5 uur
18 - 25
Wintertijd
Zomertijd
€ 29.50

Tabletgame 180 seconds

Het perfecte arrangement voor tijdens de koudere maanden; 180 seconds! Een interactieve tabletgame waarbij je in 2 uur tijd allerlei breinkrakers oplost en minigames speelt samen met je teamleden. Welk team heeft er aan het einde de meeste punten verzameld?

 

Offerte aanvragen

Eigenschappen

  • Vanaf 12 jaar
  • Minimaal 15 personen
  • Maximaal 50 personen
  • Zomerperiode
  • Wintertijd
  • Tijdsduur: 2 uur
180 Seconds Markant
180 Seconds 2023
180 Seconden
180 Seconden Markant

Verloop van het spel

In teams van 4 personen krijg je een eigen tafel en tablet toegewezen. Op deze tafel zijn naast de tablet ook allerlei attributen aanwezig die tijdens het spel aan de orde komen.

Je speelt het spel in verschillende rondes. Elke ronde volgt er een nieuwe opdracht, dit kunnen verschillende raadsels, puzzels of andere breinkrakers zijn die je samen met je team probeert op te lossen. Voor deze opdrachten heeft ieder team 180 seconden de tijd! Binnen deze tijd moet het antwoord ingevuld worden in de tablet. Het team dat als eerste klaar is krijgt de meeste punten, het team dat als laatste klaar is krijgt de minste punten en de teams die niet binnen de tijd iets hebben ingevuld krijgen minpunten. Het team dat na 2 uur de meeste punten heeft verzameld is de winnaar van het spel!

Voorbeeldprogramma

Hieronder een voorbeeldprogramma met als activiteit “180 seconds”. Bekijk de diverse horecamogelijkheden om jouw dag compleet te maken!

Bekijk horecamogelijkheden

14:00 Lunchen Ontvangst met koffie en een heerlijke lunch
15:00 180 Seconds
17:00 Buffet of BBQ bij restaurant Woodies
18:30 Afsluitende borrel
19:00 Einde van de dag

Offerte aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en vraag een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Gewenste starttijd
:
Adres
Tijd
: