Ga naar de inhoud
3 uur
100+
Zomertijd
€ 39.95

Over deze expeditie zal je nog lang napraten

Expeditie Robinson is de ultieme outdooractiviteit voor iedereen en elk gezelschap. In dit arrangement worden leuke, uitdagende en fysieke proeven gespeeld waarbij samenwerken vaak aan de orde komt. Ook zijn puzzel- en denkopdrachten en creativiteit van groot belang. Lijkt het jou leuk om samen met je collega’s of familie een fanatieke, uitdagende middag te beleven? Over deze expeditie zal je nog lang napraten!

Offerte aanvragen

Eigenschappen

  • Vanaf 10 jaar
  • Minimaal 18 personen
  • Maximaal 60 personen
  • Zomerperiode
  • Wintertijd
  • Tijdsduur: 3 uur en 30 minuten
  • Inclusief prijs voor het winnende team
  • Drankje tijdens de eilandraad

Diverse proeven

Voor een lekker actief programma

Verloop van het spel

Alle deelnemers worden naar de eilandraad gebracht waar de spelbegeleider klaarstaat. De teams worden verdeeld en elk team maakt zijn eigen teamvlag, die je de hele middag bij je houdt. Elk team zet ook een vlot in elkaar, waarmee de teams naar proeven op het eiland kunnen varen. De teams strijden tegen elkaar in verschillende proeven. Er worden vier proeven gespeeld, waarna er ook nog een finaleproef volgt.

 

Tijdens de verschillende proeven draait het vooral om samenwerken, doorzettingsvermogen, kracht, behendigheid en geduld. In de finale komen al deze aspecten samen in een spectaculaire eindproef. Bij elke proef kun je kralen verdienen voor je eigen immuniteitsketting. Hoe meer kralen, hoe groter je voordeel tijdens de finaleproef! Tussen de proeven door wordt een korte pauze gehouden. Na de pauze gaat de strijd verder en na de finale wordt de winnaar bekendgemaakt. Het winnende team ontvangt een prijs!

voorbeeldprogramma

Hieronder een voorbeeldprogramma met als activiteit “Expeditie Robinson”. Bekijk de diverse horecamogelijkheden om jouw dag compleet te maken!

Bekijk horecamogelijkheden

13:30 Lunchen Ontvangst met koffie en een heerlijke lunch
14:30 Expeditie Robinson
18:00 Vuurschalen arrangement
19:30 Afsluitende borrel
20:00 Einde van de dag

Offerte aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en vraag een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Gewenste starttijd
:
Adres
Tijd
: