Ga naar de inhoud
3 uur
18 - 25
Wintertijd
Zomertijd
€ 37.00

Een topper uit ons assortiment

Eén van de toppers uit de Markant-arrangementen is de Funny Team Games! De activiteiten zijn eenvoudig aan het seizoen aan te passen. In teams strijdt men tegen elkaar. Wie speelt, moet creatief zijn, slim en snel handelen, maar gezelligheid staat voorop. Bij uitstek geschikt voor gemêleerde groepen.

Offerte aanvragen

Eigenschappen

  • Vanaf 10 jaar
  • Minimaal 18 personen
  • Maximaal 200 personen
  • Zomerperiode
  • Wintertijd
  • Tijdsduur: 3,5 uur
Markant Groepsuitje Games
Kano Funny Games
Games Uitbeelden Funny
Funny Teamgames Markant
Funny Team Games
Bamboestieken Funny Games

Ontvangst en verloop spel

De groep wordt ontvangen in restaurant Woodies!, gelegen op het middenterrein in de boomgaard van Markant Outdoorcentrum. Bij het arrangement is een kopje koffie of thee bij ontvangst inbegrepen. Zodra iedereen aanwezig is, zal onze instructeur de groep op een ludieke wijze indelen in diverse teams. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf de teams te vormen. De teams zullen uit maximaal 6 tot 10 personen bestaan. Na de speluitleg kunnen de games beginnen.

Er wordt gestreden om de Funny Team Games Bokaal. Bij elk spel strijden twee of meer teams tegen elkaar. Dit kan gaan om tijd of om punten. Tijdens de Games kan een team haar punten verdubbelen als de Joker wordt ingezet. Dit arrangement is bijzonder geschikt voor gemêleerde groepen. Van jong tot oud, sportief of minder sportief: iedereen kan deelnemen aan de Funny Team Games. De spellen zijn eenvoudig aan te passen aan de aard en de wens van de groep. Daarnaast kunnen de activiteiten ook vaak in een soort regenversie binnen of in een tent gespeeld worden bij slecht weer. De spellen zijn ludiek, grappig en vragen om een goede onderlinge samenwerking. Uiteraard staat plezier voorop. Tussen de speelrondes door zal er een korte pauze gehouden worden waarbij gelegenheid is om een drankje te drinken in restaurant Woodies. Na de pauze gaat de strijd verder. Het team dat aan het eind de meeste wedstrijdpunten heeft gehaald, is winnaar en zal bij de afsluiting door de instructeur de bokaal uitgereikt krijgen.

 

Voorbeeldprogramma

Hieronder een voorbeeldprogramma met als activiteit “Funny Teamgames”. Bekijk de diverse horecamogelijkheden om jouw dag compleet te maken!

Bekijk horecamogelijkheden

15:00 koffie & Thee ontvangst met een Muffin
15:30 Funny Teamgames
19:00 Buffet of BBQ bij restaurant Woodies
20:00 Afsluitende borrel
21:00 Einde van de dag

Offerte aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en vraag een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Gewenste starttijd
:
Adres
Tijd
: