Ga naar de inhoud
1 dag
100+
Zomertijd
Prijs op aanvraag

Sportdag Scholen

Strijd in teams tegen elkaar op de diverse spellen. Wie is het snelste door de modder? Welk team krijgt een nat pak? Welk team kan het beste communiceren? Welk team heeft geen hoogtevrees? Dat team zal als winnaar uit de bus komen!

Offerte aanvragen

Eigenschappen

  • Vanaf 12 jaar
  • Minimaal 100 personen
  • Maximaal 3000 personen
  • Zomerperiode
  • Wintertijd
  • Tijdsduur: 5 uur

Sportdag

De sportdag (of TienKamp) is een sport en spelprogramma waarin diverse teams in zes of 8 spelen tegen elkaar strijden. Op ieder spel zijn wedstrijdpunten te winnen. Het team met de snelste tijd, of met de hoogste score, verdient de meeste wedstrijdpunten. Daarnaast mag ieder team op 1 spel de joker inzetten. Het behaalde aantal wedstrijdpunten wordt dan verdubbeld.

Een TienKamp is in principe een actief en sportief programma. Dat betekent dat er voor spelen gekozen wordt waar een actieve deelname is vereist. De ‘niet’ actieve deelnemers worden echter ook ingezet als coach op een spel of er zijn ook creatieve/niet actieve onderdelen als spel ingepland in de TienKamp. De spellen worden met je besproken, om te komen tot een goede match met de doelgroep. Een spel duurt gemiddeld 10 minuten.

Aantal teams

TienKamp teams bestaan gemiddeld uit minimaal 8 en maximaal 12 personen. Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt ook het aantal teams van tevoren bepaald.

Offerte aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en vraag een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Gewenste starttijd
:
Adres
Tijd
: