Ga naar de inhoud
1.5 - 2 uur
18 - 25
Wintertijd
Zomertijd
€ 25.00

Archery Tag

Nieuw bij Markant Outdoorcentrum: Archery Tag Achterhoek!

Archery Tag: de nieuwe sensatie bij Markant Outdoorcentrum in Braamt! Archery Tag is een dynamisch spel waar snelheid, behendigheid, spelinzicht en teamwork essentieel zijn om te winnen. Archery Tag is ideaal voor een vrijgezellenfeest, teamuitje of groepsevenement. Bij Archery Tag ga je voor een middag vol spectaculaire acties en prachtige shots, hilarische taferelen en mooie verhalen.

Archery Tag is een kruising tussen trefbal en paintball, maar dan met pijl en boog. Pijlen met foamkoppen waardoor je op elkaar kunt schieten zonder pijn en blauwe plekken. Je gezicht wordt beschermd met een paintballmasker.

Offerte aanvragen

Eigenschappen

  • Vanaf 10 jaar
  • Minimaal 15 personen
  • Maximaal 30 personen
  • Zomerperiode
  • Wintertijd
  • Tijdsduur: 1.5 - 2

Archery tag Achterhoek

Uitleg van het spel

De spelleiding is in handen van de instructeur van Markant Outdoorcentrum. Na de introductie en het inschieten gaan de spellen beginnen waarbij we gebruikmaken van het uitdagende speelveld van het paintballterrein. Met Archery Tag Achterhoek gaan we het reguliere spel, ook wel Bow Hunt of Arrow Tag genoemd, spelen waarbij 5 spots uit de target van de tegenstander geschoten moeten worden.

Een ander spel is de teamopdracht om de tegenpartij te elimineren door ze te raken met jouw pijl. Om het complexer te maken kunnen de afgeschoten spelers “op de achterlijn” opnieuw worden ingezet en vervolgens wordt de tegenstander van twee kanten belaagd. De instructeur zal hier op een speelse manier mee omgaan, zodat de activiteit uitdagend blijft.

Samen met je team ga je ervoor! Je maakt een aanvalsplan en coacht elkaar in het heetst van de strijd. Archery Tag win je als team! Kortom… spanning gegarandeerd!

Offerte aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en vraag een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Gewenste starttijd
:
Adres
Tijd
: