Ga naar de inhoud
2 uur
10 -17
Zomertijd
€ 12.00

Door het heuvelachtige bos

De GPS-tocht Montferland is een mooie combinatie van wandelen en puzzelen. De tocht voert door het heuvelachtige Bergherbos en de mooie omgeving van Markant Outdoorcentrum. De GPS-tocht is geschikt voor elk gezelschap. Tijdens de tocht beantwoord je vragen en los je raadsels op. Welk team haalt de meeste punten binnen?

Offerte aanvragen

Eigenschappen

  • Vanaf 10 jaar
  • Minimaal 10 personen
  • Maximaal 120 personen
  • Zomerperiode
  • Wintertijd
  • Tijdsduur: 2 uur

Een tocht door Montferland met een mooie combinatie van wandelen en puzzelen.

Ontvangst van de groep

Iedere groep heeft de mogelijkheid om voorafgaand aan de activiteit een koffie/theeontvangst te reserveren in restaurant Woodies!. Indien je geen ontvangst hebt gereserveerd, verwelkomen wij de groep bij de receptie van ons Outdoorcentrum. De instructeur zal de groep op een ludieke manier in verschillende teams indelen en het spel uitleggen. De teams zullen uit maximaal 5-6 personen bestaan. Na de uitleg gaan de teams zelfstandig op pad.

GPS Puzzeltocht

Met een GPS gaan de groepjes op pad in de omgeving van het Outdoorcentrum en het Bergherbos. De GPS geeft met een pijl de richting aan die je moet volgen naar het volgende punt – waypoint-. Dit is dus geen mooie digitale kaart met de route zoals je gewend bent van een TomTom. De GPS geeft alleen de richting aan en het aantal meters dat je nog verwijderd bent van het volgende waypoint. Onderweg zijn er locatievragen die gekoppeld zijn aan de waypoints en op dat punt beantwoord moeten worden en er zijn vragen die tijdens het wandelen opgelost moeten worden. Wanneer alle teams weer binnen zijn zal de instructeur de vragen nakijken. Het team met de meeste punten is de winnaar en ontvangt de Markant Bokaal (bij groepen boven de 15 personen).

Uitbreiding met extra teamopdracht

Het is een leuk idee om uw arrangement te verlengen en/of af te sluiten met een extra team- of groepsopdracht(en). De punten die met deze opdracht te behalen zijn tellen dan weer mee in de totale score. Iedere opdracht duurt circa een half uur. Een aantal voorbeelden van teamopdrachten zijn:

  • Mega tangram
  • Moerasoversteek
  • Bamboestiek

Iedere extra teamopdracht is bij te boeken en kost € 5,- per persoon.

Offerte aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en vraag een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Gewenste starttijd
:
Adres
Tijd
: