Ga naar de inhoud
2 uur
18 - 25
Zomertijd
€ 20.00

Survival 2

Ons Outdoorcentrum – 12 hectare groot – met restaurant, groepsaccommodatie & kampeerterrein, outdoorplas, klimtoren en activiteitenterrein is uitermate geschikt voor basisschoolgroepen vanaf groep 5 (8 jaar). Een mooie en avontuurlijke speellocatie voor kinderen. Markant biedt vele voordelen omdat ‘alles op één locatie’ plaatsvindt. Dat geeft gemak in de organisatie van een schoolreisje.

Offerte aanvragen

Eigenschappen

  • Vanaf 8 jaar
  • Minimaal 20 personen
  • Maximaal 500 personen
  • Zomerperiode
  • Wintertijd
  • Tijdsduur: 2 uur
  • Ijsje

Activiteiten

Stel hier je eigen schoolprogramma samen waarbij ieder programmaonderdeel 1 uur duurt. Alle activiteiten zijn inclusief instructeur en het aantal instructeurs hangt af van de groepsgrootte.

Kies jij voor klimmen als onderdeel van dit 2 uur durende outdoorprogramma? Dan rekenen wij € 4,50 p.p. boven op de arrangementsprijs. Voor dit outdoor onderdeel hebben wij namelijk en hogere instructeursinzet nodig.

– Vlotten bouwen en varen
– Survivalronde
– Kanospeurtocht
– Broodje bakken in combinatie met Jenga
– Tokkelen
– Canoe games
– Handboogschieten
– Klimmen (+ € 4,50)

Wij hanteren geen vaste aanvangstijden. Indien de dag het toelaat kun je op ieder gewenst moment beginnen. 
Het avontuur kan beginnen zodra je met je klas of hele school op het outdoorcentrum arriveert. De instructeur vangt jullie op en al snel wandel je naar het eerste onderdeel. Als je wilt mag je na afloop nog wat langer op het outdoorterrein blijven, maar je kunt ook naar de overzijde van de weg. Daar ligt recreatiegebied Stroombroek met een groot zwemwater met strand. Aan het einde van de middag krijg je van ons een ijsje!

Je kunt dit arrangement ook afsluiten met een lekkere puntzak friet. Vraag naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en vraag een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Gewenste starttijd
:
Adres
Tijd
: