Ga naar de inhoud
1 uur
10 -17
Zomertijd
€ 8.50

Kanospeurtocht

Kanovaren is een activiteit waar jong en oud plezier aan beleven. En met lekker weer is het ook heerlijk dobberen op het water. Om het nog spannender te maken hebben wij een kanospeurtocht opgezet. De kanospeurtocht is met name bedoeld voor kinderen tot en met 12/13 jaar en/of ouders met kinderen. De speurtocht is in een korte of lange versie te varen. Weet jij de oplossing te vinden?

Offerte aanvragen

Eigenschappen

  • Vanaf 6 jaar
  • Minimaal 6 personen
  • Maximaal 60 personen
  • Zomerperiode
  • Tijdsduur: 1 uur tot 1,5 uur
Speurtocht Kids Kano
Markant Kids Kanospeurtocht
Kanospeurtocht Kids Markant
Kano Speurtocht Markant

Speurtocht

Voordat je aan de speurtocht begint krijg je eerst een zwemvest aan en wordt er instructie gegeven over het kanovaren en met name over het sturen. Ook krijg je te horen over wat je moet doen als je toch met je kano omslaat en hoe je makkelijk tussendoor in en uit kunt stappen. De meeste speurders varen in een Canadese kano waar je met 2 of 3 personen in kunt zitten, maar als je toch liever alleen in een bootje zit kan dat ook geregeld worden.

Je krijgt een route mee met een kaartje. Het is de bedoeling dat je alle punten van het kaartje opspeurt en de vragen beantwoordt, gewapend met peddel, potlood en antwoordplankje.  Als alle vragen zijn beantwoord vormen letters uit de antwoorden samen een woord. Wie weet de oplossing bij elkaar te kanoën?

Offerte aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en vraag een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Gewenste starttijd
:
Adres
Tijd
: