Ga naar de inhoud

Teambuilding bij Markant Outdoorcentrum

Juist de individuele kwaliteiten bepalen de kracht van het team. Met een programma voor teambuilding bij Markant Outdoorcentrum in Gelderland dagen wij je uit, ontdek je de kwaliteiten van collega’s en ga je vooral samen aan de slag! Wij zorgen voor goede begeleiding met aandacht voor de groep en fris enthousiasme. In een ongedwongen setting elkaar beter leren kennen met een teambuildingsprogramma dat kan bestaan uit diverse teamopdrachten en geschikt is voor alle soorten groepen.

Ervaringen

Van onze klanten

Onze klanten

Brekr
Graafschap college
Kaemingk
Lindus
Bochane
Rensa
Eiffel
life & mobility
decathlon
Friesland campina
Mainfreight
Waterschap
Sensire
Slingeland
Ten brinke
royal

Teambuilding bij Markant

Voor grote en kleine groepen

Wat is teambuilding en waarom is het nodig?

Het woord ‘teambuilding’ zegt eigenlijk al wat het betekent, namelijk: het bouwen van een team. Bij teambuilding is het de bedoeling dat je samen met je medestudenten, collega’s of bijvoorbeeld familie elkaar beter leert kennen en een teamgevoel creëert. Een gevoel van ‘samen kunnen wij alles aan’. En hoe kun je nou een goede sfeer in je familie, op school of werk krijgen? Met teambuildingsactiviteiten!

Waarom zou je aan teambuilding moeten werken?

Iedereen wil graag een prettige sfeer op de werkvloer of bijvoorbeeld op school. Een fijne sfeer kan alleen gecreëerd worden zodra iedereen het goed met elkaar kan vinden. Teambuildingsactiviteiten dragen bij aan een hechter team en een prettige werksfeer. Daarnaast zorgen de teambuildingsactiviteiten bij Markant voor een leuke en onvergetelijke dag vol fijne herinneringen.

Een actief programma combineren met overnachting

Ons terrein biedt ook de mogelijkheid om er een teambuildingsweekend van te maken. Op deze manier leer je elkaar in een ongedwongen setting pas echt goed kennen. Tijdens een weekend kun je bijvoorbeeld gezamenlijke momenten inplannen, maar er kan ook een programma op maat worden ontwikkeld. Daarnaast is het natuurlijk altijd fijn om ‘s avonds de dag nog eens rustig door te bespreken bij een heerlijk knapperend kampvuurtje met een lekker drankje. Er zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden en tevens kan ook de catering tot in de puntjes worden verzorgd. Bekijk alle mogelijkheden bij ons teambuildingsweekend!