Ga naar de inhoud

Meerdaags teambuildingprogramma bij Markant

Voor een gezellig, sportief maar ook doeltreffend teambuilding weekend zit je bij Markant Outdoorcentrum op de goede plek. Markant Outdoorcentrum beschikt over een groot aanbod aan teambuildingsactiviteitenhoreca – en overnachtingsmogelijkheden. Of je nu met collega’s, vrienden of sportteam bent: Bij Markant Outdoorcentrum is je weekend altijd een succes.

Een teambuilding weekend bestaat altijd uit horeca, een overnachting en een combinatie van activiteiten. Twijfel jij wat passend is voor jouw groep? Neem contact met ons op, zodat we met je mee kunnen denken!

Neem contact op

Ervaringen

Van anderen

Teambuilding weekend

Vol met avonturen

Teambuilding weekend in een prachtige omgeving

Markant Outdoorcentrum is gelegen in het pittoreske dorpje Braamt. Geniet van de groene omgeving van het Bergherbos, bezoek tijdens jouw teambuildingweekend de kastelen in de buurt of fiets dé mountainbikeroute van Nederland: de Montferlandroute. Ontspan een dagje aan het strand bij recreatieplas Stroombroek, slechts 5 minuten lopen vanaf Markant. Of ga stappen in Doetinchem, een stad met bruisend uitgangsleven slechts 10 minuten gelegen van Markant. Dit is slechts een enkele greep van de mogelijkheden die de omgeving van Markant Outdoorcentrum te bieden heeft, voor meer informatie/mogelijkheden kun je contact opnemen met ons.

Teambuilding Activiteiten

Bij Markant Outdoorcentrum hebben we een rijk aanbod aan teambuilding activiteiten, geschikt voor elke soort groep. Denk bijvoorbeeld aan de Funny Team Games, allerlei laagdrempelige spelletjes onder begeleiding van een instructeur waarbij teams tegen en met elkaar strijden om de winst en de bokaal. Liever iets uitdagender? Kies dan de Expeditie Robinson, afgeleid van het populaire TV-programma. Of kies Build Your Team, activiteiten met een instructeur+ speciaal gericht op teambuilding. Kortom, voor ieder wat wils!

Teambuilding weekend | Overnachtingen

Bij Markant zijn er verschillende overnachtingsmogelijkheden geschikt voor jouw teambuilding weekend. Zo hebben we de groepsaccommodatie, een uniek groepsgebouw dat plaats biedt aan 36 personen. De accommodatie heeft vloer- en wandverwarming, een mooie lichtinval en een centrale open haard. Behoefte aan iets primitiever? Kies dan voor onze groeps– of safaritenten, waarbij het kampeerterrein al is ingericht en je beschikking hebt tot je eigen kampvuurplek, sanitaire voorzieningen en meer.

Al onze teambuildingsweekenden zijn op maat gemaakt, voor elk budget. Daarbij begrijpen wij als geen ander wat belangrijk is tijdens een teambuilding en hebben daarop ingespeeld met onze activiteiten en concepten. Teambuilding zorgt voor een hecht en positief team en daar dragen wij graag ons steentje aan bij!

Horeca mogelijkheden

Je teambuildingsmiddag of weekend afsluiten met een gezellige barbecue of buffet? Bij Markant zijn er veel mogelijkheden om te genieten van alles wat onze horecapartner te bieden heeft. Ook zijn er mogelijkheden om geheel ontzorgd te worden door middel van een ontbijt of uitgebreide lunch. Bekijk de mogelijkheden van ons restaurant.