Ga naar de inhoud

Teambuilding activiteiten versterken de teamgeest

De kracht van een team schuilt in de individuele kwaliteiten van de leden. Daarom is ons aanbod aan activiteiten zorgvuldig samengesteld om niet alleen de teamgeest te versterken, maar ook om elk individu de kans te geven zijn of haar talenten te ontdekken en te delen. Of je nu een dag vol actie zoekt, of een volledig teambuildingsweekend inclusief overnachting, wij zorgen voor een programma op maat dat aansluit bij uw wensen en behoeften. Markant Outdoorcentrum is dé plek waar samenwerken, leren en plezier maken hand in hand gaan.

Neem contact op

Ervaringen

Van anderen

Teambuilding activiteiten

op een prachtig terrein.

Outdoor teambuildingactiviteiten

Buiten in de natuur komen teambuildingactiviteiten het meest tot hun recht! Ons outdoorcentrum ligt midden in de prachtige omgeving van Montferland, de perfecte plek voor outdoor teambuildingactiviteiten. Ons terrein beschikt over 12 hectare grond waarop we allerlei verschillende buitenactiviteiten aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan ons Expeditie Robinson-arrangement, waar je in een tijdsbestek van zo’n drie en een half uur allerlei Expeditie Robinson-achtige spellen gaat doen en als team elkaar moet helpen. Of neem een activiteit als Archery Tag, waarbij je als team tegen team een superdynamisch spel speelt waar spelinzicht, snelheid en teamwork van groot belang zijn. Ook hebben we een arrangement genaamd ‘Build Your Team’, waar teambuilding centraal staat. In ‘Build Your Team’ ga je gezamenlijk allerlei leuke en uitdagende spellen doen. Dit soort activiteiten is perfect uitvoerbaar op ons outdoor terrein!

Teambuildingactiviteiten in Gelderland organiseren

Onze locatie ligt in Gelderland, in het plaatsje Braamt. Braamt ligt naast de stad Doetinchem. Markant Outdoorcentrum ligt in een bosrijk gebied en beschikt over een enorm mooi terrein waar alle activiteiten uitgevoerd kunnen worden. Willen jullie een teambuildingsactiviteit organiseren en wonen jullie als team in de omgeving Gelderland? Dan is onze locatie een zeer geschikte plek voor de teambuildingsactiviteiten.

Teambuildingactiviteiten voor iedereen

De activiteiten die we aanbieden op ons terrein verschillen enorm qua intensiteit. Sommige activiteiten zijn geschikt voor vooral oudere mensen, maar we hebben ook genoeg activiteiten die voor jongere mensen geschikt zijn als teambuildingactiviteit. Zo hebben we de activiteit ‘Build Your Team’, die heel erg geschikt is voor de jeugd maar ook voor bijvoorbeeld een grote groep collega’s.