Ga naar de inhoud
3 uur
100+
Zomertijd
Prijs op aanvraag

Relaxed genieten van je eigen festival

De boomgaard, het water, de ecologische gebouwen en de inspirerende omgeving maken Markant Outdoorcentrum dé locatie om relaxed te genieten van een eigen bedrijfsfestival. Lekker chillen op strobalen, luisteren en kijken naar entertainment, live cooking bij restaurant Woodies en tussendoor met je collega’s plezier maken met diverse festivalgames. Na het bedrijfsfestival kom je gegarandeerd met mooie verhalen thuis!

Offerte aanvragen

Eigenschappen

  • Vanaf 16 jaar
  • Minimaal 65 personen
  • Maximaal 2000 personenrelaxen
  • Zomerperiode
  • Wintertijd
  • Tijdsduur: Afhankelijk van aanvraag

Een actief programma is niet voor elk bedrijf weggelegd

Wij begrijpen dat niet elk bedrijf een actief programma wil doen tijdens een bedrijfsuitje of bedrijfsfeest. Toch leert onze ervaring dat een gezamenlijk programma net dat ene aspect is waar collega’s nog lang over zullen praten. Daarnaast is het dé manier om collega’s op een andere manier te leren kennen en kan het een positieve bijdrage leveren aan situaties die zich voordoen op de werkvloer. Het bedrijfsfestival zorgt voor een optimale balans tussen laagdrempelige festivalgames en heerlijk eten & drinken. Waan je volledig in festivalsferen en kom ongedwongen genieten van een uniek bedrijfsevenement!

Het bedrijfsfestival is te boeken vanaf 65 personen. Aangezien wij maatwerk willen leveren en elk bedrijf andere wensen heeft, kan er voor meer informatie het best contact worden opgenomen met Markant Outdoorcentrum. Op basis hiervan kunnen wij een passende offerte opstellen. Het bedrijfsfestival is ook zeer geschikt voor relatie- en netwerkdagen.

Een greep uit de ervaringen

van onze gasten

Offerte aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en vraag een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Gewenste starttijd
:
Adres
Tijd
: