Skip to content

Vragen over offerte aanvragen, boeken en betalen

We stellen graag een offerte op voor jouw groep, inclusief activiteiten, horeca en overnachting. Via onze website kun je een programma boeken waarin je zelf alle keuzes kunt toevoegen. Het programma wordt pas definitief vastgelegd na een bevestiging van Markant. Vervolgens ontvang je de aanbetalingsfactuur. Na je bezoek aan Markant ontvang je de restfactuur, waarin eventuele aanpassingen voor meer of minder deelnemers en extra horeca-afname zijn verwerkt.

Vragen over veiligheid

Markant Outdoorcentrum voldoet aan een gedocumenteerd veiligheidsmanagement systeem conform de Tüv-VeBON veiligheidsnorm. Dit betekent dat we altijd volgens procedures werken en dat ons materiaal voldoet aan de kwaliteitseisen. Tijdens activiteiten zijn EHBO-pakketten binnen handbereik en hebben we voldoende interne BHV’ers. Bij bepaalde (grote) programma’s, evenementen en sportdagen richten we een aparte EHBO-post in.

Deelnemers kunnen altijd aangeven of ze om welke reden dan ook een activiteit niet kunnen of willen uitvoeren. We willen onze deelnemers uitdagen, maar handelen altijd met respect. We besteden extra zorg aan activiteiten met een hoog risico, zoals klimmen, mountainbiken of tokkelen. Veiligheid staat voorop en we beperken de risico’s tot een minimum.

Om de veiligheid verder te waarborgen, moet bij bepaalde activiteiten een validiteitsverklaring worden ingevuld. Deelnemers, of hun vertegenwoordigers, verklaren daarmee dat ze in staat zijn deel te nemen aan de activiteit. Dit is ook van belang voor een dekkende (ongevallen)verzekering.

Verzekering

Dankzij onze certificering heeft Markant een uitstekende dekking voor aansprakelijkheid en ongevallen. Indien nodig wordt in geval van een ongeval eerst de eigen ziektekostenverzekering aangesproken, en waar deze niet dekt, vult de verzekering van Markant aan.

Vragen over het weer

Bij regenachtig weer doen we ons best om het programma zo goed mogelijk te laten verlopen en passen we het indien nodig aan. De veiligheid van de deelnemers staat altijd voorop. Bij extreem weer bieden we een alternatief programma aan, organiseren we een binnenprogramma of annuleren we de activiteit kosteloos. Als je zelf wilt annuleren vanwege het weer, kan een alternatieve datum in overleg worden afgesproken. Eventuele kosten worden dan wel in rekening gebracht.

Wijziging van deelnemers

Bij de eerste contacten is vaak nog niet precies bekend hoeveel personen er precies deelnemen. Het definitieve aantal wordt bij de boeking besproken. Als het aantal nog niet duidelijk is, wordt in overleg een ondergrens vastgesteld en uiterlijk twee weken voor aanvang van de activiteit definitief gemaakt.

Minimum aantal deelnemers

Het minimum aantal deelnemers per arrangement staat vermeld op de website. Als je met minder deelnemers bent dan het minimum, kun je het beste overleggen. Bij boeking wordt echter wel het minimale aantal deelnemers in rekening gebracht.

Vervoer naar Markant Outdoorcentrum

Wil je met een eigen bus komen? We werken nauw samen met een eigen vervoermaatschappij en maken graag een vervoersofferte voor je. Als je bij Markant verblijft en een taxibusje nodig hebt, regelen wij dit ook met alle plezier. Markant Outdoorcentrum is bereikbaar per bus vanaf treinstation Doetinchem.

Voor alle reisinformatie kun je terecht onder contact.

Zoveel te beleven!

Bij Markant Outdoorcentrum maak je de mooiste herinneringen met collega’s, vrienden & familie of klasgenoten!