Ga naar de inhoud

Bedrijfsfamiliedag Bochane

Samen met:
1 dagen
1000
Zomertijd

De wens van de klant

Bochane wilde graag een spetterend familiefestival organiseren voor al haar werknemers. Plezier, lekker eten en avontuur moesten centraal staan tijdens deze dag. Ook moest het een evenement zijn dat de band tussen alle collega’s versterkte en was het belangrijk dat families zich welkom voelen bij het werk van zijn/haar partner.

Eigenschappen

  • Foodtrucks
  • Live muziek en DJ
  • Kids entertainment
  • Outdooractiviteiten

Wat hebben we aangeboden

We hebben ons uiterste best gedaan om het familiefestival van Bochane tot een succes te maken. Zo hebben we een spectaculaire opening georganiseerd, waarbij de eigenaar op een jetski het openingswoord voerde en er een flyboarddemonstratie plaatsvond. Na de opening ging het festival van start, waarbij we een uitgebreid festivalterrein hadden opgezet met activiteiten voor alle leeftijdsgroepen. Voor de kleintjes hadden we een springkussenfestival, de Circus Factory kwam met een circusinstuif om iedereen te vermaken, en er waren verschillende outdoor activiteiten zoals klimmen, kanovaren en boogschieten. Ook was er een Expeditie Robinsonplein, waar families allerlei Robinson-activiteiten konden uitvoeren. Er was genoeg te doen op het terrein, maar er was ook plek om lekker te relaxen onder het genot van live muziek en voor een dansje kon je terecht bij het Hollandse feestplein.

Daarnaast hadden we diverse foodtrucks op het terrein, met lekkernijen zoals loaded fries, verschillende burgers en spiezen, verschillende soorten carpaccio, flammkuchen, diverse pasta’s en niet te vergeten, de poffertjeskraam! Voor ieder wat wils.

Hoe heeft de klant het ervaren?

Tijdens de dag heeft iedereen genoten van de festivalsfeer bij Markant. Het weer hielp goed mee en ook tijdens de dag werd snel geschakeld en meegedacht met de organisatie. Het resultaat was lachende gezichten, blije kinderen en een tevreden opdrachtgever. De aftermovie zegt genoeg!

Mogelijk gemaakt door:

Michiel Pöpping

Directeur
Het is een voorrecht om als ondernemer de exploitatie van ons geweldig mooie terrein in al haar mogelijkheden te benutten, organiseren, sturen en te leiden in een enerverende en sterk veranderende sector.

Zoveel te beleven!

Bij Markant Outdoorcentrum maak je de mooiste herinneringen met collega’s, vrienden & familie of klasgenoten!