Ga naar de inhoud

Introductiekamp HAN

Samen met:
2 dagen
650

Een groep van 650 studenten…..willen we dat?

In november 2015 kwam de aanvraag binnen en was dat het startpunt van een 5-jarige samenwerking tussen een goed georganiseerd studenten-organisatieteam en ondersteunende docenten om te komen tot een introductie-tweedaagse waarbij de nieuwe lichting studenten met elkaar kennismaken en een mooie vliegende start maken van hun nieuwe studieperiode.

Hoe pakken we het aan?

Twee dagen zoveel studenten op het terrein vergt wat van onze locatie want het programma, de overnachting en het eten&drinken moest goed worden georganiseerd.

De belangrijkste slag was het overleg met de kerngroepleden van de studenten die uit “overlevering” was samengesteld en goed georganiseerd en verstandig over kwam. We wilden voorkomen dat zo’n studentenfeest te losbandig en chaotisch werd waardoor het ons bedrijf zou kunnen schaden ivm de omgeving. De samenwerking en communicatie was vanaf het begin af aan perfect.

Eten, drinken, feesten en sportdag

Een superprogramma waarbij na aankomst in bussen de studenten in festivalsfeertje worden ontvangen en die in groepen waren onderverdeeld ieder een slaaptent aangewezen kregen. Daarna introductiekennismakingsspellen door hunzelf. Het knalfeest voor alle studenten voorafgaand door een overheerlijke barbecue is de topper. Leuke daaraan was ook de aanwezigheid van het (bijna) voltallige docententeam waardoor de verbinding direct aanwezig is. Op de 2e dag een SUPER sportdag met enthousiaste studenten in een open en vrije sfeer.

Uiteindelijk de perfecte start van een introductieweek, want ’s avonds na de reis weer terug was het  vervolg op de opleiding zelf.

Het waren 5 mooie jaren

5 jaar hebben we het programma gedraaid. Goede evaluaties en follow-up van het kernteam maakte dat we ieder jaar een TOP-studenten event konden organiseren.

Helaas gooide Corona in 2020 roet in het eten maar hebben we naast mooie herinneringen aan deze groep ook de doorontwikkeling van onze sportdagen voor grote groepen te danken

Mogelijk gemaakt door:

Michiel Pöpping

Directeur
Het is een voorrecht om als ondernemer de exploitatie van ons geweldig mooie terrein in al haar mogelijkheden te benutten, organiseren, sturen en te leiden in een enerverende en sterk veranderende sector.

Een introductiekamp

Waarbij je elkaar écht leert kennen

Een greep uit de ervaringen

van onze gasten