Ga naar de inhoud

Bedrijfsfestival Zorgplus

Samen met:
1 dagen
160
Zomertijd

“Ons eigen festival voor al het personeel!” “Onze eigen borden met grappige woordspelingen, net zoals ze bij de Zwarte Cross vaak hebben.” “Eigenlijk een soort Woodstock-festival.” Dolenthousiaste kreten tijdens onze eerste kennismaking. De organisatie van het bedrijf ‘Zorgplus’ zag helemaal voor zich hoe ze hun bedrijfsfestival wilden invullen.

Eigenschappen

  • Eten vanuit rollende keukens
  • Flower power thema
  • In thema aangekleed
  • Op maat gemaakte bedrijfsfestivalgames
  • Eigen ontworpen shotjes
  • Swingende avond

Wat hebben we aangeboden

Van zulke enthousiaste klanten slaat onze creativiteit natuurlijk ook direct aan. Dus na de kennismaking planden wij gelijk een afspraak voor een brainstormsessie samen met onze horecapartner ‘Woodies’. Zo bedachten we allerlei ludieke ‘Bedrijfsfestivalgames’ die in het thema ‘Flower Power’ pasten. Daarnaast werden alle foodpunten aangepast aan het thema en zorgden we bij alle spellen en foodpunten voor borden met leuke woordspelingen. Als kers op de taart lieten we voor de klant een eigen shotje ontwerpen, want een uitgebreid drankarrangement inclusief cocktails, speciaal bier en shotjes mochten zeker niet ontbreken. Naast onze eigen spellen en horecafaciliteiten huurden we extern onder andere een waarzegster, een waterpijpzone, zweefmolen en een videograaf in. De laatste wens van de klant was dat iedereen die dat wilde de mogelijkheid moest krijgen om te blijven overnachten. Dus reserveerden wij ook ons safarikampeerterrein voor hen en konden ze uiteraard op zondagochtend genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet.

Hoe heeft de klant het ervaren?

Onze slogan is ‘Markant voor mooie verhalen’. Nou, die verhalen had de klant zeker. Er werd nog erg lang over dit geslaagde bedrijfsfestival nagepraat. “Er werd goed en enthousiast van tevoren met ons meegedacht en niets was te gek. Ook op de dag zelf ontbrak het ons aan niets,” aldus de organisatie van ‘Zorgplus’.

Mogelijk gemaakt door:

Liz Winters

Sales- en eventmanager

Het leukste zorgfestival van het jaar

bedrijfsdag bij Markant

"Een fantastisch festival!!!!! Voor een ieder wat wil(d)s! Wij hebben meer dan genoten."

Marise Molthoff