Ga naar de inhoud
3.5 uur
18 - 25
Zomertijd
€ 37.00

Achterhoekse Highland Games

De Markant editie van de bekende, overgekomen Schotse Highland games: De Achterhoekse Highland Games in Gelderland! Boek een origineel groepsuitje in thema bij Markant Outdoorcentrum.

Offerte aanvragen

Eigenschappen

  • Minimaal 18 personen
  • Maximaal 200 personen
  • Zomerperiode
  • Wintertijd
  • Tijdsduur: 3,5 uur
  • Markant bokaal

Ontvangst van de groep

De groep zal worden ontvangen in restaurant Woodies! gelegen op het middenterrein in de boomgaard van Markant Outdoorcentrum. Bij het arrangement is een kopje koffie of thee bij ontvangst inbegrepen. Zodra iedereen aanwezig is zal onze instructeur de groep op ludieke wijze indelen in diverse teams. De teams zullen uit maximaal 8 – 10  personen bestaan. Na de speluitleg kan de strijd beginnen.

Achterhoekse Highland Games

In totaal zal er tijdens 8 games tegen elkaar gestreden worden. De games zijn zo gekozen dat een specifieke lichamelijk conditie niet noodzakelijk is. Het gaat vooral om het plezier en ouderwetse Achterhoekse gezelligheid. Tussen de games door zal er een korte pauze gehouden worden waarbij de teams in de gelegenheid zijn om een drankje te drinken in het restaurant. Na de pauze gaat de strijd verder. Het team dat aan het eind de meeste wedstrijdpunten heeft gehaald is winnaar en zal bij de afsluiting door de instructeur een prijs uitgereikt krijgen.

Voorbeeldprogramma

Hieronder een voorbeeldprogramma met als activiteit Achterhoekse highland games”. Bekijk de diverse horecamogelijkheden om jouw dag compleet te maken!

Bekijk horecamogelijkheden

14:00 Lunchen Ontvangst met koffie en een heerlijke lunch
15:00 Achterhoekse highland games
18:00 Stoere burgers
20:00 Einde van de dag

Offerte aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en vraag een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Gewenste starttijd
:
Adres
Tijd
: