Ga naar de inhoud

Programma Dogsurvival 21 april 2024

 • Zaterdag 20 april: Wandeling in de omgeving met lekker eten en overnachting in (eigen) tent, caravan of camper. Kijk voor beschikbaarheid op op onze website van Avonturencamping Stroombroek! (te boeken vanaf 24 februari).
 • Zondag 21 april: 4e editie van de Dogsurvival Achterhoek

De starttijden worden vanaf 10 april bekend gemaakt en worden op volgorde van binnenkomst ingepland. Vanaf dan wordt de lijst dagelijks bijgewerkt en op de website geplaatst. Boek je vroeg maar wil je later starten? Vermeld dit bij de inschrijving. Voor alle leuke berichten, tips en informatie kun je het beste onze Facebookpagina bekijken.

STARTLIJST 2024 vanaf 10 april.
Wil je de route weten? Klik hier voor de hele route. 

Dogsurvival Achterhoek is op zondag 21 april 2024.

              Inschrijving vanaf 1 januari 2024

Klik hier om te reserveren

 

Andere hondenevents op Stroombroek en bij Markant? 

6 januari 2024: Honden nieuwjaarsduik op Stroombroek. 

17 maart: Canisport event bij Markant Outdoor.

Prijzen en deelname

De Dogsurvival is een sportief recreatief evenement met één klasse; de recreantenklasse en is voor de sportievelingen vanaf 12 jaar oud.

Groepsticket geboekt? Dan start iedereen in dezelfde starttijd! De tickets zijn:

 •  Exclusief €1,50 boekingskosten per (groeps)ticket.
 •  Exclusief Parkeren bij Leisure Lands – Stroombroek is. Dit is € 3,00 euro per auto. Auto + aanhanger = € 6,00. De uitrijticket kunt  u (liefst) gepast en contant bij de inschrijfbalie Dogsurvival ophalen.  Let op dat je op de juiste plek bij Leisure Lands Stroombroek parkeert!  Link google maps voor parkeren
 • Inclusief een lekkere hotdog. Ook vegetarisch is mogelijk, geef het aan op de ticket bij boeken / optionele info.
 • Inclusief leuk aandenken aan de Dogsurvival Achterhoek.
 • Inclusief alle organisatie, opbouw, vrijwilligers en afdrachten.

 

1 persoons ticket: 1 persoon + 1 hond          €  35,00                   
Groepsticket: 2 personen + 2 honden €  70,00               
Groepsticket: 3 personen + 3 honden € 105,00      
Groepsticket : 4 personen + 4 honden € 140,00      
Groepsticket: 5 personen + 5 honden € 175,00      

Overnachten op onze avonturencamping?

De hondenliefhebbers die willen blijven overnachten op 19, 20, of 21 april kunnen vanaf 1 februari  2024 een overnachting boeken op de avonturen Camping van Markant outdoorcentrum. Bekijk onze Avonturencamping Stroombroek en boek je kampeerplek en reserveer en betaal meteen online. Je neemt je eigen verblijf mee (tent, camper of caravan) en boekt een kampeerplek met stroom!

Wil jij met een groep deelnemers overnachten in een verblijf van ons zodat je zelf geen tent mee hoeft te nemen? Bekijk dan de groepsovernachtingen van Markant en neem contact op voor de beschikbaarheid.

Unieke samenwerking met Leisure Lands 

Dog lovers, wandelen met je hond en Dog-activiteiten. Kom naar de hondvriendelijke gebieden van Leisure Lands. De editie Dogsurvival 2024 is mede mogelijk gemaakt door de fijne samenwerking met Leisure Lands waardoor wij weer een mooie editie met een fantastische route kunnen maken. Ga hier naar Leisure Lands Stroombroek / honden. 

Leisure_Lands

Veelgestelde vragen 

Heb jij onduidelijkheden of vragen die hier niet beantwoord worden? Check dan onze veelgestelde vragen pagina. Mocht je na het lezen van deze pagina nog een vraag hebben kun je altijd contact met ons opnemen via:

Huisregels dogsurvival Achterhoek

Er gelden huisregels voor hond en baas die deelneemt aan de Dog Survival Achterhoek.

 • U bent op het terrein van Markant Outdoorcentrum en we maken gebruik van de omgeving. Het is niet toegestyaan extra overlast  te veroorzaken aan de omgeving. Aanwijzingen van personeel van Markant Outdoor dient te worden opgevolgt.
 • De honden moeten minimaal een jaar oud zijn en fysiek in staat zijn deel te nemen.
 • Het is verstandig dat honden ingeënt zijn voor de hondenziekte, parvo, HCC/leverziekte, ziekte van Weil/leptospirose. Als uw hond een zogenaamde cocktailenting heeft gehad dan is deze ingeënt tegen deze ziektes.
 • Entingen tegen kennelhoest en de ziekte van Weil worden sterk aanbevolen, maar zijn niet verplicht. Niet vaccineren is op eigen risico, titreren is toegestaan.
 • Buitenlandse deelnemers zijn volgens de Nederlandse wet verplicht hun hond in te enten tegen Rabiës.
 • Alle honden worden indien mogelijk vooraf gecontroleerd door een dierenarts of deze aan de deelname voorwaarden voldoet.
 • De honden mogen maar 1 keer meedoen aan de dogsurvival.
 • LET OP: Slipkettingen/riemen zijn verboden om te gebruiken tijdens de Dogsurvival. Tuigjes zijn wel toegestaan.

Honden met een geel bandje

Sommige honden hebben meer ruimte nodig! Indien uw hond niet op zijn gemak is wanneer andere honden dichtbij komen, kunt u voor uw hond een geel bandje vragen bij de organisatie. Het gele bandje dient u vast te maken aan de riem of tuigje van uw hond. Aan het gele bandje kunnen andere deelnemers zien dat u en uw hond meer ruimte nodig hebben. Komt u tijdens de Dogsurvival een ‘Gele Hond’ tegen, dan dient u voldoende afstand te houden.

Kortom: het gele teken betekent dat de hond meer ruimte nodig heeft. Dit is erg belangrijk tijdens de Dogsurvival, wij willen ongelukken en agressieve confrontaties tussen honden voorkomen.De baas van de ‘Gele Hond’ blijft te allen tijde verantwoordelijk voor zijn eigen hond.

Checklist dogsurvivalchecklist_dogsurvival

­

Privacy

Tijdens de Dogsurvival Achterhoek op zondag 5 april 2020 wordt foto en filmmateriaal opgenomen. Zowel als deelnemer alsook voor toeschouwers/ bezoekers stemt u ermee in dat op het terrein van Markant Outdoorcentrum en op en langs de route van de Dogsurvival foto en filmmateriaal wordt gemaakt. Wij behouden ons het recht voor dit materiaal te gebruiken ter publicatie en promotie (website, social media) van de Dogsurvival Achterhoek en Markant Outdoorcentrum. Beeldmateriaal wordt altijd vooraf gescreend.
Indien u hier niet van gediend ben kunt u dat kenbaar maken bij de fotograaf/ filmploeg en/of bij de inschrijfbalie als u het evenement betreedt.
Bij het vermelden van starttijden wordt alleen uw voor- en achternaam vermeld op de starttijden lijst. Verder worden alle persoonlijke gegevens niet met derden gedeeld en na twee jaar (na deelname) uit het systeem van de Dogsurvival Achterhoek verwijderd.
Verder is de Privacyverklaring van Markant Outdoorcentrum van toepassing.

Annuleringsvoorwaarden

 • Tot  uiterlijk 1 maart 2024 kunnen wij uw annulering accepteren en uw inschrijving terug boeken min 15 euro administratiekosten per boeking. 
 • Wij kunnen uw annulering accepteren indien u dit per email aan ons kenbaar maakt. Vermeld daarbij uw naam, naam van de hond en evt. starttijd. 
 • Na 1 maart 2024 is annulering met teruggave van uw kosten helaas niet meer mogelijk. Dan is Inschrijven = inschrijven! 
 • Wij gaan dan ook niet in op vragen voor gratis annulering bij plotselinge blessures, ziekte of toch niet kunnen komen etc. etc. 
 • U kunt wel kosteloos annuleren indien u zelf een vervanger per email aandraagt die u op dezelfde starttijd kan vervangen.
 • Voor onze organisatie stellen wij het wel op prijs dat u ons evengoed wel een berichtje doet als u niet komt!

Algemene voorwaarden

 • In alle gevallen zijn de algemene voorwaarden van Markant Outdoorcentrum van kracht. Dit zijn de algemene voorwaarden van de VeBON (Vereniging Buitensport Ondernemingen Nederland).
 • Klik hier om de algemene voorwaarden te lezen.
 • U bent verantwoordelijk voor uzelf en uw hond. En acht uzelf en uw hond in staat om deel te nemen aan de Dogsurvival. U neemt deel op eigen risico. 
 • De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade aan of zoekgeraakte spullen op en/of rondom het outdoor terrein.
 • Het verwerven van beeld- en geluidsmateriaal is, zonder toestemming van de organisatie uitsluitend toegestaan voor niet commercieel gebruik. Commerciële organisaties kunnen zich melden bij de organisatie.
 • U geeft bij uw deelname aan de organisatie Dogsurvival Achterhoek toestemming dat er in opdracht van Dogsurvival Achterhoek opnames in foto of film voor commerciele doeleinden worden gemaakt. Wilt u persee niet op de foto of film geef dat aan bij de organsatie en of de persoon achter de camera. 
 • Bij het niet opvolgen van de huisregels, of aanwijzingen van de organisatie ter plaatse, kunt u verwijderd worden van het evenemententerrein.
 • Bij diefstal of andere calamiteiten schakelen wij de politie in.
 • Tijdens het afleggen van het parcours wordt niet gerookt.
 • Het schoppen, slaan of anderszins mishandelen van de hond is verboden. Bij dit gedrag zult u onmiddellijk worden verzocht het terrein/ de wedstrijd te verlaten.
 • Het dragen van schoenen met spikes of gevaarlijke noppen die de hond zouden kunnen verwonden zijn niet toegestaan.
 • Het gebruik van speeltjes en voertjes is onderweg toegestaan, mits alleen voor uw eigen hond.
 • Houd uw hond uit voorzorg uit de buurt bij vreemde honden om zo onverwachtse reacties te voorkomen. Uw hond dient altijd aangelijnd te zijn.
 • Er geldt in het gebied waar wij te gast zijn een opruimplicht. Neem tijdens de wedstrijd minimaal 2 poepzakjes mee. Niet opruimen is straftijd.

Zoveel te beleven!

Bij Markant Outdoorcentrum maak je de mooiste herinneringen met collega’s, vrienden & familie of klasgenoten!

Een greep uit de ervaringen

van onze gasten

Onze klanten

HAN
Mainfreight
AICS
Slingeland
decathlon
Bochane
Friesland campina
Maris College
Brekr
Graafschap college
Kaemingk
Lindus
Rensa
Eiffel
life & mobility
Coffee fresh
Waterschap
Barlaeus
Sensire
Ten brinke
royal