Ga naar de inhoud
3 uur
Zomertijd
€ 35.00

Verzamel die BITCOINS

De Bitcoin Baron is een speciaal door ons ontwikkelde tabletgame die draait om het verzamelen van zo veel mogelijk BITCOINS. Behaal de snelste tijd bij activiteiten, kraak codes, beantwoord listige vragen, onderhandel met elkaar en wees creatief. Dit alles om geld te verdienen waarmee jouw team vervolgens Bitcoins kan kopen op de beurs. Maar let op… houd rekening met de wisselkoers en koop Bitcoins in op een verstandig moment!

Offerte aanvragen

Eigenschappen

  • Vanaf 12 jaar
  • Minimaal 15 personen
  • Maximaal 150 personen
  • Zomerperiode
  • Wintertijd
  • Tijdsduur: 3.5 uur incl pauze
  • Ontvangst met een drankje

Verzamel de meeste bitcoins door het behalen van opdrachten

Het verhaal en verloop spel

De baronnen van den Bergh
In ’S Heerenberg staat een gigantisch kasteel die al sinds de 12e eeuw wordt bewoond door de familie Van den Bergh. Huis Bergh is één van de grootste kastelen van Nederland en kent letterlijk een rijke historie. De baronnen van den Bergh hadden een muntsbedrijf gevestigd in het kasteel waarmee ze hun eigen munten sloegen in het muntmeesterhuis. Dit maakte de familie schatrijk en zorgde voor veel invloed in de gemeente Montferland. Iets dat wonderbaarlijk genoeg tot de dag van vandaag is blijven bestaan.

Montferlandse Bitcoins?
Veel mensen vragen zich af waarom de baronnen van den Bergh tegenwoordig nog steeds ongekend machtig zijn in de omgeving Montferland (en ver daarbuiten). Alhoewel de term baron tegenwoordig niet meer bestaat, weet iedereen in de omgeving wie behoort tot deze gemeenschap. De familie rijdt rond in dure auto’s, woont in statige panden en kastelen, heeft invloedrijke vrienden en bezit veel vastgoed. Het muntmeesterhuis is al een tijd niet meer in gebruik en de oude munt is verdwenen, maar de familie is met de tijd meegegaan en heeft toch een manier gevonden om schatrijk te blijven. Er gaan geruchten de ronde dat dit iets te maken zou hebben met Montferlandse Bitcoins…

Help mee met de strijd om de macht!
Het valt op dat de familie van den Bergh steeds schofteriger begint te worden. Respect ontbreekt, mensen worden bedreigd en er worden hele rare en onverklaarbare beslissingen genomen in de gemeente. De burgemeester zit met zijn handen gebonden en neemt een drastisch besluit; het is tijd om vuur met vuur te bestrijden, in de strijd om de macht. Help jij mee en nemen jij en je team de macht over van de familie Bergh door zo veel mogelijk bitcoins te verdienen?

Ontvangst en start spel
Je wordt ontvangen door de instructeur met een drankje in de horeca waarna een korte speluitleg volgt. Ieder team krijgt een bedrag aan contanten en een tablet, daarna start het spel.

Doel van het spel
Het doel is om met je team zo veel mogelijk Bitcoins te verzamelen. Want wie de meeste Bitcoins bezit, bezit de meeste macht en kan de invloed van de familie Bergh tegengaan!
Als team zul je eerst geld moeten verdienen, om op de beurs bitcoins te kunnen kopen. Het team dat aan het eind van het arrangement de meeste bitcoins heeft ingekocht, wint het spel.

Op de tablet staat een activiteitenoverzicht en geld verdien je door deze activiteiten met succes af te ronden. Na afronding krijg je een code die je invoert in de tablet. Hiermee krijg je vervolgens een geldbedrag gestort op de rekening. Hoe meer geld je verdiend, hoe meer Bitcoins je kunt kopen.

Wisselkoers
De waarde van de Bitcoin is afhankelijk van een aantal (externe) factoren. Hierdoor zal de koers van de Bitcoin constant in verandering zijn. Tijdens het programma zullen er een aantal momenten zijn waarop je via de tablet Bitcoins kunt kopen. Maar let op; koop op gunstige momenten in om zo veel mogelijk Bitcoins voor je geld te krijgen!

Voorbeeldprogramma

Hieronder een voorbeeldprogramma met als activiteit “Bitcoin Barron”. Bekijk de diverse horecamogelijkheden om jouw dag compleet te maken!

Bekijk horecamogelijkheden

15:00 koffie & Thee ontvangst met een Muffin
15:30 Bitcoin Barron
18:00 Buffet of BBQ bij restaurant Woodies
19:30 Afsluitende borrel
20:00 Einde van de dag

Offerte aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en vraag een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Gewenste starttijd
:
Adres
Tijd
: