Ga naar de inhoud
2 uur
10 -17
Wintertijd
Zomertijd
€ 30.00

Ies koude immuuntraining bij Markant Outdoorcentrum

Ontdek de kracht van ademhaling en kou!

Het is geen fabeltje meer dat koudetraining goed is voor lichaam en geest. Maar wist je dat het ook een enorme boost kan geven aan het teamgevoel binnen jouw bedrijf, vereniging, of vriendengroep?

Samen met Immuun.Training hebben we de handen ineengeslagen en een arrangement samengesteld gericht op de bekende Wim Hof methode. Met gecertificeerde Wim Hof-trainers doe je in verschillende fases een immuuntraining. Een uitdaging voor jou en je team die je niet snel zult vergeten!

Let op! Door watertemperatuur bieden we dit arrangement aan tussen november en februari. Daarbuiten zijn de temperaturen van het water te hoog en kunnen we de Ies koude training niet aanbieden op onze locatie. Toch een koude training doen, klik dan hier.

Offerte aanvragen

Eigenschappen

  • Minimaal 10 personen
  • Maximaal 50 personen
  • Wintertijd
  • Tijdsduur: 2 uur

Ontdek de kracht van ademhaling en kou!

Wim Hof Training | Ga de uitdaging aan

Samen met je team treed je uit je comfortzone en leer je lichamelijk en mentaal weerbaarder te worden. Je gaat samen de uitdaging aan in een bijzonder groepsproces!

Middels de principes van de Wim Hof Methode: ademhaling, focus en kou, leren jullie het immuunsysteem te versterken, stressbestendiger te worden en misschien wel het belangrijkste: energieker en fitter te voelen!

Dit twee uur durende arrangement heeft verschillende fasen:

Je start met theoretische informatie over de werking van onze ademhaling, hoe deze de afgelopen jaren is veranderd en wat hiervan het gevolg is. Een praktisch gedeelte waarin je leert hoe jij je ademhaling weer optimaal kunt inzetten, met verschillende ademhalingsoefeningen. Als afsluiting ga je ervaren welke invloed jouw ademhaling heeft in acute stresssituaties. In groepsverband zullen wij het koude buitenwater van Markant trotseren! Dit programma wordt begeleid door fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn als Wim Hof-instructeur.

Offerte aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en vraag een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Gewenste starttijd
:
Adres
Tijd
: