Ga naar de inhoud
5 uur
Zomertijd
€ 50.00

Compleet verzorgd dagprogramma

NIEUW! Boek nu een volledig verzorgd outdoor programma bestaande uit een outdoor 2 met verschillende onderdelen naar keuze, luxe lunch en een GPS of Steptocht.

 

Offerte aanvragen

Eigenschappen

  • Vanaf 10 jaar
  • Minimaal 15 personen
  • Zaterdag
  • Tijdsduur: 5 uur
Woodies Lunch Buffet

Programma

10:00 – 12:00 | Outdoor 2 (spellen naar keuze) |

12:00 – 13:00 | luxe lunch |

13:00 – 15:00 | GPS of Step tocht |

Outdoor 2

Stel hier je eigen outdoorprogramma samen waarbij ieder programmaonderdeel 1 uur duurt. Alle activiteiten zijn inclusief instructeur en het aantal instructeurs hangt af van de groepsgrootte.

Kies jij voor klimmen of mountainbiken als onderdeel van dit 2 uur durende outdoorprogramma? Dan rekenen wij € 4,50 p.p boven op de arrangementsprijs. Voor deze twee outdoor onderdelen hebben wij namelijk en hogere instructeursinzet nodig. 

– Vlottenbouwen en -varen
– Canoe Games
– Handboogschieten
– Survivalronde
– Teamgames
– Mountainbike trail
– Tokkelen
– Klimmen

GPS tocht Montferland

Ontvangst van de groep

De instructeur zal de groep op een ludieke manier in verschillende teams indelen en het spel uitleggen. De teams zullen uit maximaal 5-6 personen bestaan. Na de uitleg gaan de teams zelfstandig op pad.

Spelverloop

Met een GPS gaan de groepjes op pad in de omgeving van het Outdoorcentrum en het Bergherbos. De GPS geeft met een pijl de richting aan die je moet volgen naar het volgende punt – waypoint-. Dit is dus geen mooie digitale kaart met de route zoals je gewend bent van een TomTom. De GPS geeft alleen de richting aan en het aantal meters dat u nog verwijderd bent van het volgend waypoint. Onderweg zijn er locatievragen die gekoppeld zijn aan de waypoints en op dat punt beantwoord moeten worden en er zijn vragen die tijdens het wandelen opgelost moeten worden. Wanneer alle teams weer binnen zijn zal de instructeur de vragen nakijken. Het team met de meeste punten is de winnaar en ontvangt de Markant Bokaal (bij groepen boven de 15 personen).

Step puzzeltocht

Met de step op pad door de Achterhoek. Je stept de puzzelroute rondom Braamt, Kilder en Zeddam. De route duurt zo’n kleine 2 uur, waarbij je raadsels en puzzels moet oplossen en fotovragen moet moet beantwoorden. Gezellig, uitdagend en sportief! Als een groepslid niet kan meesteppen, overleg dan even met Markant Outdoorcentrum voor eventueel alternatief vervoer per fiets.

Offerte aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en vraag een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Gewenste starttijd
:
Adres
Tijd
: