Skip to content
€ 14.00

Groepstenten

Overnachten in onze groepstenten!

Onze groepstenten zijn ideaal om in te verblijven tijdens een schoolkamp! Het zijn grote, ronde tenten die ruimte bieden aan 10 personen. Echter adviseren wij om in overleg met ons een aantal aan te houden van tussen de 6 en 8 leerlingen per tent. Aan de hand van de grootte en samenstelling van de groep zullen wij zorgen voor voldoende groepstenten. Dit maakt het dus ook mogelijk om met zeer grote groepen bij Markant Outdoorcentrum op kamp te gaan!

Offerte aanvragen

Eigenschappen

  • Vanaf 8 jaar
  • Minimaal 20 personen
  • Maximaal 500 personen
  • Zomerperiode
  • Wintertijd

Eten op kamp

Bij het boeken van de groepstenten is altijd een “kooktent” inbegrepen. Hier kan gekookt worden op een zelf meegebracht kookstelletje. Indien dit niet voorhanden is kan dit ook bij ons gehuurd worden. In de kooktent is een koelkast aanwezig waarin boodschappen bewaard kunnen worden. Ook kunnen scholen ontbijt, lunch, een barbecue, frietje of avondmaaltijd laten cateren. Bekijk hiervoor onze cateringmogelijkheden.

Activiteiten

Bij een schoolkamp op het terrein van Markant Outdoorcentrum hoort ook een mooi outdoorprogramma. Voor basisonderwijs zijn dit onze survivalprogramma’s en voor voortgezet- en beroepsonderwijs zijn dit onze outdoordagen en sportdagen. Stel je eigen programma samen of informeer naar de mogelijkheden!

Zoveel te beleven!

Bij Markant Outdoorcentrum maak je de mooiste herinneringen met collega’s, vrienden & familie of klasgenoten!

Een greep uit de ervaringen

van onze gasten

Offerte aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en vraag een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ
Adres