Ga naar de inhoud
€ 18.00

Safaritenten

Op kamp in onze safaritenten!

Onze safaritenten zijn grote, luxe tenten op een prachtig en knus kampeerveld. De safaritenten staan op een houten vlonder, hebben een klein afdakje met bankjes en zijn geheel ingericht met stapelbedden. Op ons safarikampeerterrein staan in totaal 5 safaritenten. Aan de lange zijde 3 naast elkaar en aan de korte zijde 2 aan elkaar. De vlonder van de dubbele safaritent zit aan elkaar met een overkapping en biedt voldoende zitruimte daartussen. In elke safaritent staan 6 stapelbedden waardoor er maximaal 12 leerlingen in een tent kunnen overnachten.

Indien de verdeling jongens/meisjes/docenten niet helemaal uitkomt kunnen wij altijd groepstenten met stretchers bijplaatsen om overnachting op ons safarikampeerterrein mogelijk te maken. Dit kan ook indien de groep groter is dan 60 personen.”

Offerte aanvragen

Eigenschappen

  • Minimaal 20 personen
  • Maximaal 60 personen
  • Zomerperiode
  • Wintertijd

Eten op kamp

Bij het boeken van de safaritenten is altijd een “kooktent” inbegrepen. Hier kan gekookt worden op een zelf meegebracht kookstelletje. Indien dit niet voorhanden is kan dit ook bij ons gehuurd worden. In de kooktent is een koelkast aanwezig waarin boodschappen bewaard kunnen worden. Ook kunnen scholen ontbijt, lunch, een barbecue, frietje of avondmaaltijd laten cateren. Bekijk hiervoor onze cateringmogelijkheden.

Activiteiten

Bij een schoolkamp op het terrein van Markant Outdoorcentrum hoort ook een mooi outdoorprogramma. Voor basisonderwijs zijn dit onze survivalprogramma’s en voor voortgezet- en beroepsonderwijs zijn dit onze outdoordagen en sportdagen. Stel je eigen programma samen of informeer naar de mogelijkheden!

Zoveel te beleven!

Bij Markant Outdoorcentrum maak je de mooiste herinneringen met collega’s, vrienden & familie of klasgenoten!

Een greep uit de ervaringen

van onze gasten

Offerte aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en vraag een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Gewenste starttijd
:
Adres
Tijd
: