Ga naar de inhoud

Activiteiten in de omgeving van ons outdoorcentrum

Ontdek de pracht van de Achterhoek!

Naast onze sportieve outdooractiviteiten heeft de Achterhoek nog veel meer te bieden! Daarom werken we samen met diverse partners in de regio om een gevarieerd schoolkamp programma te kunnen bieden. Hier volgen enkele voorbeelden van dagprogramma’s in de buurt van onze locatie.

Let op: Deze programma’s dienen ruim van tevoren geboekt te worden. Wij zorgen voor de boeking en het vervoer per taxi, bus of fiets van en naar deze locaties.

Vraag informatie aan

Kasteel Huis Bergh

Kasteel Huis Bergh behoort tot de grootste kastelen van Nederland en dateert uit de 12e eeuw. Dit middeleeuwse kasteel, gelegen in ’s-Heerenberg in de Gelderse Achterhoek dicht bij de Duitse grens, biedt een breed scala aan educatieve programma’s voor scholen. In deze programma’s staat geschiedenis, kunst en cultuur centraal, met een sterke focus op taalverrijking en communicatie.

Zwembad Rozengaarde

Ervaar onvergetelijke waterpret voor iedereen bij zwembad Rozengaarde. Dit veelzijdige zwembad zet plezier voor alle leeftijden voorop, met diverse baden en talrijke glijbanen. Of je nu zoekt naar actie of ontspanning, Rozengaarde biedt voor elk wat wils.

Boerderij Grote Kroeze

Ervaar het boerenleven op Boerderij Grote Kroeze! Naast een rondleiding over deze schilderachtige boerderij, krijg je de kans om mee te helpen met de dagelijkse werkzaamheden. Want van alleen luisteren leer je niet veel, maar van daadwerkelijk aanpakken wel! En waar kun je dat beter ervaren dan op deze prachtige boerderij met zo’n 100 Flekvieh-melkkoeien.

Movie Park Germany

Een klein stukje rijden, maar binnen een uur ben je vanaf onze locatie in de wondere wereld van film bij Movie Park Germany! Breng de hele dag door met je studiegenoten, ontdek spannende attracties, en wie weet ontmoet je wel je favoriete filmheld.